Fritidshus

Ældre fritidshus på stor, pragtfuld naturgrund

"Pilekrogen" - Ældre fritidsbolig i skønne omgivelser og på dejlig naturgrund med mulighed for udstykning. Huset er oprindeligt fra slut 40'erne og står i delvis original stand. Her er masser af stemning og hygge, og rig mulighed for at benytte huset som det skønne fristed det er. Alternativt kan man opdatere ejendommen, og skabe helt den sommerhusidyl, man selv ønsker. Huset fremstår i den klassiske sommerhusstil med sortmalet træbeklædning, hvide vinduespartier og tagpap. Interiøret er med trævægge, trælofter og trægulve.
 
Den mere end 4.000 m2 store grund henligger som ren naturgrund med skovpræget beplantning. Omkring huset er der en solrig lysning men ellers blot ren natur med et skønt fugle- og planteliv. I forbindelse med huset er der udhus samt sydvendt, overdækket terrasse og på grunden er der lille, hyggelig træhytte, hvor det lokale egern også holder til.
 
Ejendommen er beliggende i det naturskønne Asserbo, kendetegnet ved store naturgrund og små, hyggelige grusveje. Fra huset er der kun 5 minutters gang til de smukke Arrenakke Bakker, der tilbyder en helt fantastisk udsigt over det Nordsjællandske landskab med kik til både Arresø, Kattegat og Roskilde Fjord. Bevæger man sig i stedet mod nord, er der ikke langt til Asserbo Plantage, der indbyder til dejlige vandreture på alle tider af året.
 
Ejendommen indeholder:
Hyggelig opholdsstue med pejseindsats og udgang til overdækket terrasse. Lyst køkken med stalddør til haven. Tre soveværelser med skabe. Flisebadeværelse med bruseniche. Mellemgang med opbevaringsplads og udgang til haven.

2.600.000 kr.
Boligareal
80 m2
Værelser
4
Byggeår
1947
Ejerudgift pr. md.
4.982
Grundareal
4.377 m2
Udhus
6 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 2.700 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme