Fritidshus

Flot, indflytningsklart fritidshus med skønne terrasser

Indflytningsklar fritidsbolig med god planløsning og et indbydende interiør. Huset har overalt loft til kip, hvidtonede vægge og lofter samt lyse gulve. De 71 m2 bolig er supergodt udnyttet med rummelig stue, åbent køkken, tre soveværelser, disponibelt rum samt pænt badeværelse. Ejendommen er oprindeligt fra 1986 men gennem årene godt vedligeholdt og opgraderet med bl.a. nyt tag i 2004, træterrasser fra 2007 samt ny brændeovn.
 
Huset ligger på en solrig grund med nem græsplæne og lidt spredte beplantninger, Tættere beplantning i skel skaber et dejligt, ugenert miljø i haven. Omkring huset breder stort træterrasseanlæg sig ud. Terrasseanlægget er både afskærmet og overdækket mod vest. Det store terrasseanlæg suppleres af endnu en overdækket træterrasse mod øst. Desuden er der stort parkeringsareal samt carport, holdt i samme stil som fritidshuset.
 
Ejendommen har en yderst fredelig beliggenhed for enden af lille, blind vej i lukket vejområde. Fra huset er der ca. 1.500 m til stranden, en tur der kan tilbagelægges via områdets små, hyggelige sommerhusveje og stier. I nærområdet findes desuden de to skønne naturperler, A.P. Møller Grunden og Rågegården.
 
Ejendommen indeholder:
Hyggelig opholdsstue med varmepumpe, brændeovn, spiseplads samt udgang til den overdækkede terrasse, Flot, åbent køkken med god skabsplads og udgang til østvendt morgenterrasse. Tre gode soveværelser samt disponibelt rum med god skabsplads og tørretumbler. Nydeligt badeværelse med flisegulv, bruseniche samt godt lysindfald gennem ovenlysvindue. Indbygget udhus med bl.a. vaskemaskine.

1.995.000 kr.
Boligareal
71 m2
Værelser
5
Byggeår
1986
Ejerudgift pr. md.
2.139
Grundareal
1.217 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
27 m2
Afstand til strand
ca. 1.500 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme