Fritidshus - SOLGT

Flot, højtliggende fritidsbolig med store træterrasser

Indbydende og velholdt fritidshus med supergod indretning og et lyst interiør. Huset er registreret med 66 m2 bolig, men indbygget udhus er indrettet til soveværelse, så det reelle boligareal er større. Vægge og lofter er hvidmalede og store vinduespartier i stuen samt ovenlys i stue og køkken giver et skønt lysindfald. Opholdsstuen med spiseplads og det delvis åbne køkken er husets hjerte, der suppleres af tre soveværelser og pænt badeværelse.
 
Huset er højtliggende på en nem og solrig hjørnegrund. Beplantning i skel skaber et ugenert miljø i haven, hvor græsplænen brydes af spredte træer og buske. Omkring huset er der stort træterrasse, der mod vest er delvist overdækket og velafskærmet. I havens sydøstlige hjørne er der carport med indbygget udhus, hvorfra der er flisebelagt sti til huset.
 
Fra ejendommen er der godt 800 m til stranden, en tur der kan tilbagelægges via områdets stier og små sommerhusveje. Der er heller ikke langt til grundejerforeningens store friarealer med god plads til f.eks. boldspil. Dagligvareindkøb kan klares i Smidstrup, mindre end 2.000 m fra ejendommen, hvor der er Netto og Coop365 samt pizzeria og flere iskiosker.
 
Ejendommen indeholder:
Lys opholdsstue med spiseplads, brændeovn og varmepumpe, store vinduer mod haven samt "hyggekrog" med ovenlys. Pænt, lyst køkken med træbordplader, god skabsplads, ovenlys samt udgang til haven mod nord. Rummeligt forældresoveværelse med skabsvæg. To børne-/gæsteværelser, det ene med udgang til den overdækkede terrasse. Flot badeværelse med flisegulv og flisebeklædt bruseniche. Entre/mellemgang.

Ikke til salg
Boligareal
66 m2
Værelser
3
Byggeår
1979
Ejerudgift pr. md.
2.104
Grundareal
1.226 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
17 m2
Afstand til strand
ca. 800 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme