Fritidshus

Pragtfuld panoramaudsigt over Kattegat

På en stor naturgrund og direkte til skønne friarealer, der leder de få skridt til stranden ligger denne fritidsbolig. Fra både hus og grund er der den skønneste udsigt over havet. Huset er oprindeligt fra 1962 og har mange hyggelige detaljer samt et skønt lysindfald gennem store vinduespartier. Ejendommen kan sagtens benyttes som den er, evt. opgraderes eller alternativt kan den fantastiske beliggenhed benyttes til at opføre drømmehuset.
 
Den store grund henligger som skøn natur, med en del skovbeplantning. Nord for fritidshuset åbner grunden sig op med lidt solrig græsplæne, som giver mulighed for at nyde udsigten i fulde drag. Mod nord er der også overdækket terrasse, perfekt til hygge, når vejret ikke arter sig. Syd for huset er der afskærmede hyggekroge, hvor solen kan nydes i de blæsende stunder. I forbindelse med fritidshuset er der desuden store garage og udhus.
 
Beliggenheden er helt ubeskrivelig. For enden af lille, blind vej og direkte til store friarealer, der ligger mellem huset og stranden. Her er der flere skønne udsigtspunkter, hvor både sommerens solnedgange og den smukke udsigt til Kullen kan nydes i fulde drag.

Ejendommen indeholder:
Hyggelig opholdsstue med varmepumpe, pejseindsats, spiseplads samt udgang til overdækket terrasse. Lyst køkken med træbordplader, god skabsplads samt udgang til den overdækkede terrasse. Fra både køkken og stue er der smuk havudsigt. Husets øvrige rum består af: Forældresoveværelse med havudsigt. To gode børne-/gæsteværelser. Toilet med mosaikgulv og flisevægge. Baderum med mosaikgulv, flisevægge og bruseniche. Mellemgang med ovenlys og skabe. Entre.

12.200.000 kr.
Boligareal
98 m2
Værelser
4
Byggeår
1962
Ejerudgift pr. md.
3.998
Grundareal
2.065 m2
Udhus
30 m2
Garage
30 m2
Carport
-
Afstand til strand
ca. 100 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.