Fritidshus - SOLGT

Stor, indflytningsklar fritidsbolig nær stranden

Stor, indflytningsklar fritidsbolig med et yderst indbydende interiør. Huset fremstår i den klassiske sommerhusstil med sortmalet træbeklædning og hvide vinduespartier. Ejendommen er oprindeligt fra 1974, men i år 2000 om- og tilbygget, så ejendommen i dag fremstår flot og tidssvarende. Interiøret er overalt lyst og venligt med lyse vægge og hvidmalede lofter samt lyse trægulve. Loft til kip giver en skøn rumfølelse og masser af vinduespartier mod den omgivende natur giver et smukt lysindfald i huset. Indretningen har givet plads til hygge opholdsstue, pænt, åbent køkken, forældresoveværelse med eget badeværelse, endnu et badeværelse, stort børne-/gæsteværelse, lille værelse samt entre.
 
Huset ligger på en dejlig, velafskærmet grund med både solrig græsplæne og skønne, spredte beplantninger. Mod vest kan haven nydes fra stor, delvist overdækket træterrasse. Denne suppleres af endnu en træterrasse mod øst, hvor morgen- og formiddagssolen kan fanges, Integreret i huset er der desuden garage/værksted.
 
Skøn beliggenhed i fredeligt, lukket vejområde kun ca. 600 m fra stranden, hvortil der er adgang via små stier og hyggelige sommerhusveje. I nærområdet er der flere dejlige, fredede naturområder såsom Rågegården og A.P. Møller Grunden.
 
Ejendommen indeholder:
Hyggelig opholdsstue med brændeovn, spiseplads, kik til haven gennem store vinduespartier samt skydedørsparti til det vestvendte terrasseanlæg. Indbydende, åbent køkken med god skabsplads samt udgang til østvendt terrasse. Stort forældresoveværelse med skabe og fløjdøre til haven. Herfra adgang til eget badeværelse med flisebeklædt bruseniche, god skabsplads samt kombineret vaskemaskine/tørretumbler. Endnu et stort soveværelse med skabe og udgang til vestvendt terrasse. Pænt badeværelse med flisebeklædt bruseniche. Lille værelse. Entre med flisegulv.

Ikke til salg
Boligareal
101 m2
Værelser
4
Byggeår
1974
Ejerudgift pr. md.
1.949
Grundareal
1.200 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 600 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme