Fritidshus

Flot og indflytningsklar fritidsbolig nær stranden

Velbeliggende fritidsbolig i den klassiske sommerhusstil med sortmalet træbeklædning, hvide vinduespartier og tagpap. Huset er oprindeligt fra 1970 men senere gennemgribende renoveret, så ejendommen i dag fremstår meget flot og indflytningsklar. Interiøret er yderst indbydende med hvidmalede vægge og lofter, lyse gulve samt flot køkken og lækkert badeværelse.
 
Grunden henligger for en stor del som nem og solrig græsplæne. Så her er rigeligt plads til både leg og boldspil uden problemer. Græsplænen brydes af spredte træer og buske, som skaber lidt skyggefulde pletter og plads til afslapning i hængekøjen. Stort legestativ og sødt legehus giver de optimale mulighed for underholdning af børnene. Haven kan nydes i fulde drag fra stort terrasseanlæg mod syd og vest. Terrassen har flere skønne lækroge og en del af den er overdækket. Fra terrassen er der adgang til rummeligt udhus. Øst for fritidshuset er der endnu en overdækket terrasse i forbindelse med indgangspartiet.
 
Ejendommen er beliggende på lille, lukket vej kun godt 600 m fra stranden, hvortil der er adgang via stier og småveje. I nabolaget findes desuden de to store, fredede naturområder A.P. Møller Grunden og Rågegården, der indbydende til gåture og afslapning på alle tider af året.
 
Ejendommen indeholder:
Lys opholdsstue med varmepumpe, pilleovn, hyggelig spiseplads samt udgang til terrasseanlægget. Flot, rødt og åbent højglans køkken med god skabsplads og alt i hvidevarer. Flot flisebadeværelse med bruseniche og gulvvarme. To lyse soveværelser med skabe. Entre/mellemgang med garderobeplads og udgang til den overdækkede terrasse mod øst. Indbygget udhus med bl.a. vaskemaskine.

2.495.000 kr.
Boligareal
57 m2
Værelser
3
Byggeår
1970
Ejerudgift pr. md.
1.701
Grundareal
1.205 m2
Udhus
9 m2
Garage
12 m2
Carport
-
Afstand til strand
ca. 650 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme