Villa - SOLGT

Fantastisk, arkitekttegnet villa på 37.000 m<sup>2</sup> grund

I udkanten af Udsholt Landsby er denne spændende villa beliggende. Ejendommen er tegnet af arkitekt Max Louw, kendt fra bl.a. Kystens Perle, og var igennem flere år arkitektens egen bopæl. Han har formået at give ejendommen et helt unikt udseende, der simpelthen skal opleves. Når man træder indenfor mødes man af stor, majestætisk opholdsstue med en imponerende loftshøjde. Herfra er der opgang til skøn udsigtsstue, hvorfra der er den smukkeste udsigt over landskabet mod vest. I huset findes desuden køkken med spiseafdeling, badeværelse, gæstetoilet, tre soveværelser, kontor/stue samt separat lejlighed med køkken, badeværelse, soveværelse og lille forstue.

Den store grund breder sig ud fra ejendommen mod syd og vest. I husets nærhed henligger grunden som have med nem græsplæne samt lidt spredte træer og buske. Den øvrige del af den store grund er åbne engarealer. Mod syd og øst er huset omgivet af høj læmur, der skaber en stor, ugenert gårdhave, hvor flisebelagte stier leder rundt til flere terrasser. Gårdhaven er fuld af smukke beplantninger og fra haven leder trappe op til stort tagareal, hvor der er mulighed for at indrette udsigtsterrasse. I forbindelse med gårdhaven er der desuden udhusbygning samt flisebelagt indkørsel til carport. Vest for huset er der endnu en stor fliseterrasse, hvorfra der er en skøn udsigt over den dejlige grund, samt trappe til tagarealerne mod vest.

Ejendommen er beliggende i den hyggelige Udsholt Landsby med stråtækte gårde og et lille gadekær. Herfra er der kort afstand til Blistrup Skole og til selve Blistrup, med dagligvarebutikker, børneinstitutioner mv. er der kun lidt over 1.000 m.

Ejendommen indeholder:
Rummelig entre der leder videre til fantastisk, højloftet opholdsstue med varmepumpe og forsænket pejseafdeling med brændeovn. Fra stuen er der åben trappe til skøn udsigtstue på 1. salen med brændeovn, udgange til tagarealerne mod syd og vest samt et smukt vue over landskabet mod vest. Lyst køkken med god skabsplads, flisegulv, spiseafdeling samt varmepumpe. Tre soveværelser, det ene med adgang til stort flisebadeværelse med badekar. Pænt toilet med flisegulv. Kontor/stue med varmepumpe og fløjdøre til haven. Fra kontor/stuen er der adgang til separat lejlighed/gæsteafdeling indeholdende: Lille entre. Møblerbar forstue. Funktionelt køkken. Lyst med soveværelse med walk in closet. Stort flisebadeværelse med badekar.

Ikke til salg
Energimærke
D
Boligareal
269 m2
Værelser
7
Byggeår
1963
Ejerudgift pr. md.
3.725
Grundareal
37.009 m2
Udhus
5 m2
Garage
-
Carport
25 m2
Afstand til strand
ca. 1.900 m
Boliglån