Fritidshus

Hyggeligt fritidshus med gåafstand til Heatherhill

Charmerende, sortmalet fritidshus på en skøn, kuperet naturgrund. Huset er oprindeligt fra 50'erne men gennem årene til- og ombygget, så ejendommen i dag fremstår tidssvarende og indflytningsklar. Interiøret er overalt indbydende med hvide vægge, hvidtonede lofter og lyse gulve. Den kuperede grund har medvirket til, at ejendommen er i forskudt plan, hvilket medvirker til at skabe et helt specielt miljø i huset.
 
Den store grund henligger som ren naturgrund med et væld af varierede buske og træer. Mod naboer og den lille vej er der tættere randbeplantning. Huset er omgivet af store terrasser, hvilket giver rig mulighed for at nyde solen hele dagen lang. Ud mod den lille vej er der stor carport med indbygget udhus og anneksværelse.
 
Huset er beliggende på en lille, stille grusvej godt 1.200 m fra stranden. Fra ejendommen leder små hyggelige grusveje og stier desuden direkte til Heatherhills skønne, fredede natur. Dagligvareindkøb kan klares hos den lokale købmand i Rågeleje og til offentlig transport mod Helsinge og Tisvildeleje er der ca. 1.000 m.
 
Ejendommen indeholder:
Rummelig opholdsstue med brændeovn og fløjdøre til sydvendt terrasse. Indbydende køkken med alt i hvidevarer, god skabsplads, flisegulv og spotlys i loft. Meget stort soveværelse med udgang til terrasseanlægget. Godt børne-/gæsteværelse. Pænt badeværelse med flisebeklædt bruseniche og vaskemaskine. Entre med flisegulv, spotlys i loft og udgang til overdækket terrasse.

2.100.000 kr.
Boligareal
75 m2
Værelser
3
Byggeår
1950
Ejerudgift pr. md.
2.631
Grundareal
1.397 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
45 m2
Afstand til strand
ca. 1.150 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme