Fritidshus - SOLGT

Indbydende Kalmar fritidshus på skøn, ugenert grund

Lyst og indbydende Kalmar fritidshus med god plads til den store familie eller flere generationer. Huset er oprindeligt fra 1978, men om- og tilbygget i 2002, så huset i dag fremstår indflytningsklart og tidssvarende. Husets to stuer giver god plads til indendørs hygge og suppleres af åbent køkken, badeværelse, entre samt hele fire soveværelser. Vægge og lofter er overalt hvidtonede ligesom at trægulvene er lyse.
 
Grunden er et kapitel for sig - en helt ugenert oase med solrig græsplæne og spredte beplantninger, bl.a. flere frugttræer. God, tæt randbeplantning mod naboer og den lille vej skaber det helt ugenerte miljø i haven, men forhindrer ikke et fint solindfald på grunden. Mod syd kan haven nydes fra stort, delvist overdækket fliseterrasseanlæg med bl.a. udepejs. Nord for fritidshuset er der endnu en terrasse, ligesom at der er flere afskærmede hyggekroge omkring i haven. Nord for huset er der desuden fritliggende udhus.
 
Ejendommen har en yderst fredelig beliggenhed for enden af lille, blind vej. Herfra er der godt 900 m til stranden, en tur der kan tilbagelægges via områdets små, hyggelige sommerhusveje og stier. I nærområdet er der desuden flere skønne naturoplevelser såsom A.P. Møller Grunden og Rågegården.
 
Ejendommen indeholder:
Lys opholdsstue med spiseplads, ny varmepumpe og udgang til terrasseanlægget. Pænt køkken i åben forbindelse med stuen. Mellemgang med spotlys. Endnu en lys opholdsstue med brændeovn og udgang til terrasseanlægget. Badeværelse med flisegulv og bruseniche. To rummelige soveværelser med dobbeltsenge. Yderligere to mindre soveværelser. Entre med garderobeplads.

Ikke til salg
Boligareal
95 m2
Værelser
6
Byggeår
1978
Ejerudgift pr. md.
2.113
Grundareal
1.390 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 900 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme