Fritidshus - SOLGT

Flot og yderst velholdt Planet fritidshus fra 1999

Indflytningsklar og meget velholdt fritidsbolig med en yderst fredelig beliggenhed. Huset står i rigtig flot stand og store vinduespartier samt hvidtonede vægge og lofter skaber et lyst og indbydende interiør. Indretningen er veldisponeret med stor opholdsstue, åbent køkken, tre soveværelser samt luksusbadeværelse med spa og sauna.

Huset er beliggende på en solrig og velbeplantet grund. Grunden er velafskærmet mod naboer og vej, hvilket skaber et helt ugenert miljø i haven. Haven er udlagt som solrig græsplæne med spredte beplantninger, hvilket medfører at der omkring ejendommen kan findes flere skyggefulde pletter og lækroge. Mod øst giver afskærmet træterrasse rig mulighed for at nyde morgen- og formiddagssol. Denne terrasse suppleres af delvist overdækket og velafskærmet terrasse mod vest, hvor eftermiddags- og aftensolen kan fanges. Ud mod den lille vej findes stort, flisebelagt parkeringsareal og omkring huset flisebelagte stier. Desuden ligger der i havens sydøstlige hjørne et fritliggende udhus.

Ejendommen har en yderst fredelig beliggenhed, på lille, blind vej i attraktivt kvarter. Fra huset er der kun ca. 900 m fra stranden og turen hertil, samt til den store, fredede A.P. Møller Grund, går via områdets småveje og hyggelige stier.

Ejendommen indeholder:
Lys opholdsstue med loft til kip, brændeovn, spiseplads, glaskarnap mod syd, store vinduespartier mod vest samt udgang til vestvendt terrasse. I delvis åben forbindelse med stue findes pænt og nydeligt Invita køkken, hvorfra der er udgang til østvendt terrasse. Huset har tre soveværelser, de to med dobbeltsenge og skabe og det tredje med to enkeltsenge og skab. Det lyse badeværelse har gulvvarme i flisegulv, spabad, sauna, vaskemaskine og bruseniche. Desuden findes lille, indbygget udhus med adgang fra den østvendte terrasse.

Ikke til salg
Boligareal
70 m2
Værelser
4
Byggeår
1999
Ejerudgift pr. md.
2.241
Grundareal
1.236 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 900 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme