Villa

Velindrettet villa i det naturskønne Rågeleje.

Rødstensvilla fra 1985 med en veldisponeret indretning og et dejligt, lyst interiør, hvor lofter, gulve og vægge fortrinsvis er holdt i lyse farver. Husets store opholdsstue danner sammen med det rummelige spisekøkken et naturligt centrum i huset og suppleres af forældresoveværelse, yderligere to værelser, flisebadeværelse og lille entre.
 
Huset ligger på en skøn, velbeplantet grund. Her er der en god blanding af træer og buske der skaber hyggelige lækroge og skyggefulde pletter. Syd for huset kan solen fanges på af afskærmet fliseterrasse og mod øst er der endnu en fliseterrasse, denne overdækket. Nord for huset er der hyggeligt "lysthus" med egen terrasse, hvor der er mulighed for at nyde udelivet, selv når vejret ikke arter sig. Ud mod Egemosegårdsvej er der flisebelagt indkørsel ledende til carport med stort udhus, sammenbygget med villaen.
 
Ejendommen er beliggende for enden af lille, blind vej i fredeligt, lukket vejområde. Herfra er der kun godt 700 m til Rågeleje Strandpromenade ligesom at der er gåafstand til flere andre af Rågelejes naturperler. Dagligvareindkøb og offentlig transport er lige rundt om hjørnet og til Blistrup Skole og idrætsfaciliteter er der ca. 2 km.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med brændeovn, sydvendte vinduespartier samt udgang til sydvendt terrasse og til haven mod nord. Stort, dejligt spisekøkken med god skabsplads. Rummeligt forældresoveværelse. to gode børne-/gæsteværelser. Flisebadeværelse med vaskemaskine, bruseniche og gulvvarme. Lille entre.

1.595.000 kr.
Energimærke
D
Boligareal
108 m2
Værelser
4
Byggeår
1985
Ejerudgift pr. md.
2.515
Grundareal
800 m2
Udhus
22 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 750 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme