Fritidshus

Charmerende fritidshus i fredeligt område nær stranden

Charmerede, sortmalet fritidshus i flot vedligeholdelsesstand og med et stemningsfuldt interiør. Huset har hvide vægge, trælofter og fyrretræsgulv samt et skønt kik til haven gennem store vinduespartier. De 50 m2 bolig er optimalt udnyttet med hyggelig stue, funktionelt køkken, to soveværelser. entre og flisebadeværelse.
 
Haven er meget solrig samt med flere lækroge og skyggefulde pletter. Randbeplantning mod naboer er dejlig tæt og omkring i haven er der spredte beplantninger. Haven kan nydes fra flere træterrasser bestående af afskærmet morgenterrasse mod sydøst samt stor, delvist overdækket terrasse mod syd og vest. I haven er der fritliggende udhus og i forbindelse med huset et lille, indbygget udhus.
 
Huset er beliggende på lille, lukket vej kun 400 m fra stranden. Her har den lokale grundejerforening egen strandgrund med bænke og borde samt badebro i sommerhalvåret. I området er der flere fredede naturoplevelser, der er godt 2.000 m til dagligvareindkøb og ca. 7 km til Gilleleje med det hyggelige bymiljø.
 
Ejendommen indeholder:
Lys opholdsstue med varmepumpe, spiseplads, hyggekrog, store, vestvendte vinduespartier samt udgang til den overdækkede terrasse. Lile, funktionelt køkken i delvis åben forbindelse med stuen. Forældresoveværelse med skab. Børne-/gæsteværelse med skab. Flisebadeværelse med bruseniche. Entre.

1.825.000 kr.
Boligareal
50 m2
Værelser
3
Byggeår
1974
Ejerudgift pr. md.
1.917
Grundareal
1.316 m2
Udhus
3 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 400 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme