Fritidshus - SOLGT

Hyggelig fritidsbolig i fredelige omgivelser

Hyggeligt Kalmar fritidshus med en dejlig sommerhusstemning. Ejendommen har trævægge og trælofter samt lyse trægulve. Huset er ikke stort, men loft til kip giver en god rumfornemmelse og de 35 m2 har givet plads til hyggelig stue, åbent køkken, soveværelse samt lyst badeværelse.

Grunden breder sig fra huset mod vest og henligger med at væld af skønne beplantninger. Mod naboer skærmer god, tæt randbeplantning hvilket skaber et dejligt, ugenert miljø i haven. Omkring huset dominerer solrig græsplæne, mens den øvrige del af grunden har et naturpræget udtryk. Mod vest kan haven nydes fra afskærmet fliseterrasse, og mod øst er der stor morgenterrasse i træ. I forbindelse med huset findes desuden drivhus samt carport med indbygget udhus.

Fra den fredelige beliggenhed leder små stier og hyggelige sommerhusveje de godt 1.200 m til stranden. Til offentlig transport mod Gilleleje og Helsinge er der ca. 700 m og til indkøbsmuligheder i Smidstrup og Blistrup ca. 2 km.

Ejendommen indeholder:
Højloftet opholdsstue med varmepumpe, spiseplads og udgang til den vestvendte terrasse. Lyst, åbent køkken med udgang til terrasse mod øst. Soveværelse. Lyst badeværelse med flisegulv og bruseplads.

Ikke til salg
Boligareal
35 m2
Værelser
2
Byggeår
1982
Ejerudgift pr. md.
1.755
Grundareal
1.204 m2
Udhus
8 m2
Garage
-
Carport
15 m2
Afstand til strand
ca. 1.250 m
Boliglån