Villa - SOLGT

Villa på stor grund i den hyggelige Udsholt Landsby

Rummelig villa med et lyst og indbydende interiør samt en veldisponeret indretning. Huset er fra 1992, med tilbygning i 2002 og løbende godt vedligeholdt. Stor opholdsstue i delvis åben forbindelse med køkken/alrum danner et naturligt centrum i ejendommen og suppleres af forældresoveværelse med eget badeværelse, to store soveværelser, endnu et badeværelse, mellemgang med mulighed for kontorplads, stor entre samt funktionelt bryggers.
 
Ejendommen er helt gemt væk, på stor, dejlig grund for enden af koteletben. Den store grund henligger som en pragtfuld oase med et væld af varierede beplantninger. Omkring huset er der flere terrasser, så der er rig mulighed for at nyde solens stråler hele dagen lang. Mod sydvest er terrassen desuden overdækket og afskærmet, perfekt til når vejret ikke arter sig. På grunden er der ydermere carport med tilhørende udhus samt et stort, fritliggende udhus.
 
Huset har en skøn beliggenhed i Udsholt Landsby nær gadekæret og med flere af de stråtækte gårde som naboer. Her er fred og ro samt masser af skøn natur, men alligevel mindre end 500 m til Blistrup Skole og idrætsfaciliteter. I Blistrup er der også dagligvarebutikker, daginstitution samt et godt foreningsliv. Fra huset er der desuden mindre end 2.000 m til stranden og flere fredede naturområder.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, højloftet opholdsstue med skydedørsparti til den overdækkede del af terrasseanlægget. Lyst køkken med udgang til terrasseanlægget samt adgang til spiseplads, hvorfra der er et skønt kik til haven gennem store vinduespartier. Bryggers med flisegulv og egen indgang, Rummeligt forældresoveværelse med udgang til haven og adgang til stort, dejligt badeværelse. Badeværelset har god skabsplads, bruseniche, spotlys i loft samt gulvvarme i flisegulv. To store soveværelser, det ene med udgang til vestvendt terrasse. Stor entre med god skabsplads og flisegulv med gulvvarme. Lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme i flisegulv. Mellemgang med opbevaringsplads samt mulighed for kontorplads eller lignende.

Ikke til salg
Energimærke
E
Boligareal
137 m2
Værelser
5
Byggeår
1992
Ejerudgift pr. md.
3.028
Grundareal
1.637 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.800 m
Boliglån