Fritidshus - SOLGT

Indbydende fritidsbolig på pragtfuld, naturpræget grund

Flot, sortmalet fritidsbolig med et dejligt lyst og indbydende interiør. Her er overalt loft til kip og store vinduespartier samt ovenlys giver et skønt lysindfald i ejendommen. Vægge, lofter og gulve er holdt i lyse nuancer og den veldisponerede indretning har givet plads til rummelig opholdsstue med alkove, åbent køkken, to soveværelser samt badeværelse og entre.
 
Den skønne grund er et kapitel for sig. Vest for fritidshuset henligger grunden som solrig græsplæne med god plads til leg og boldspil. Den øvrige del af grunden er ren naturgrund med et utal af hyggelige lækroge med bl.a. plads til hængekøjer, der indbyder til afslapning på de varme sommerdage. Skjult i havens mange beplantninger findes desuden shelter med mulighed for overnatning i det fri. Mod vest kan haven nydes fra stor, delvist overdækket træterrasse, som suppleres af endnu en stor, velafskærmet fliseterrasse mod syd. Der er desuden lille, indbygget udhus samt carport.
 
Ejendommen er beliggende i fredeligt, lukket vejområde hvorfra små hyggelige sommerhusveje og stier leder de godt 1.100 m til stranden. I nærområdet findes også de to store, fredede naturperler, A.P. Møller Grunden og Rågegården, der med deres smukke natur er perfekt til gåture på alle tider af året. Til den lokale købmand er der en kort cykeltur og offentlig transport mod Gilleleje og Helsinge er ca. 400 m væk.
 
Ejendommen indeholder:
Hyggelig opholdsstue med varmepumpe, brændeovn, alkove, spiseafdeling, store, vestvendte vinduespartier samt udgang til vestvendt terrasse. Lyst, åbent køkken med god skabsplads og skønt lysindfald gennem ovenlysvindue. To lyse soveværelser med skabe. Badeværelse med flisebeklædt bruseniche og gulvvarme i flisegulv. Entre/mellemgang med garderobeplads.

Ikke til salg
Boligareal
54 m2
Værelser
3
Byggeår
1991
Ejerudgift pr. md.
1.816
Grundareal
1.202 m2
Udhus
3 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.100 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme