Fritidshus

Indflytningsklart fritidshus på skøn grund med lille sø

Direkte til Tuemosernes skønne natur er denne velindrettede og indflytningsklare fritidsbolig beliggende. Ejendommen fremstår velholdt samt med tagbelægning fra 2017. Huset har et lyst interiør med loft til kip samt hvidtonede vægge og lofter. Stor opholdsstue er husets naturlige samlingspunkt, der suppleres af åbent køkken, tre soveværelser, badeværelse og entre.

Den pragtfulde grund er et kapitel for sig. Her er der mulighed for en lille tur omkring sin egen sø ligesom at stor, solrig græsplæne giver rig mulighed for leg og boldspil. Tæt randbeplantning mod naboer og vej skaber et helt ugenert miljø på grunden, hvor havens beplantninger skaber flere hyggelige lækroge. Den pragtfulde grund kan nydes fra kæmpestort, delvist overdækket træterrasseanlæg, der breder sig ud mod nord, syd og vest. Her er der udsigt til den lille sø, ligesom at solens stråler kan fanges her det meste af dagen. Fra terrassen er der adgang til indbygget udhus og ud mod vejen er der parkeringsareal belagt med granitskærver.

Beliggenheden er meget fredelig og yderst naturskøn, som nabo til den skønne natur ved Tuemoserne samt med gåafstand til Rågelejes mange andre naturoplevelser såsom Åkandesøen og Rågegården. Til stranden er der kun godt 900 m og turen dertil kan tilbagelægges via områdets små, hyggelige stier og sommerhusveje. Til den lokale købmand er der ca. 300 m og endnu kortere afstand er der til offentlig transport.

Ejendommen indeholder:
Højloftet opholdsstue med spiseplads, varmepumpe samt udgang til den overdækkede del af terrasseanlægget. Funktionelt, åbent køkken med udgang til terrasseanlægget. Rummeligt forældresoveværelse samt to børne-/gæsteværelser. Badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Entre.

1.955.000 kr.
Boligareal
73 m2
Værelser
4
Byggeår
1987
Ejerudgift pr. md.
2.019
Grundareal
1.487 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 950 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme