Fritidshus

Stor, flot fritidsbolig i naturskønne omgivelser

Stort, indflytningsklart fritidshus på en dejlig grund for enden af lille, blind vej. Huset har et skønt, højloftet interiør med lyse gulve samt hvidtonede vægge og lofter overalt. To dejlige stuer er husets naturlige samlingspunkt og suppleres af lyst, åbent køkken, fire soveværelser, hems samt to badeværelser, det ene med spa og sauna.
 
Den nemme og solrige grund henligger som græsplæne med enkelte, spredte beplantninger. Her er god plads til både leg og boldspil og tæt randbeplantning mod naboer, skaber et dejligt, ugenert miljø i haven. Haven kan nydes i fulde drag fra et næsten 130 m2 stort fliseterrasseanlæg mod syd og vest. Terrasseanlægget er delvist overdækket og størrelsen giver god mulighed for at fange solens stråler hele dagen lang.
 
Ejendommen har en yderst fredelig beliggenhed, for enden af lille, blind vej og grænsende op til lille åløb. Herfra leder små stier og sommerhusveje de godt 1.300 m til stranden. Indenfor gåafstand fra ejendommen findes desuden de to store, fredede naturperler, A.P. Møller Grunden og Rågegården.
 
Ejendommen indeholder:
Stor opholdsstue med spiseafdeling, brændeovn og udgang til terrasseanlægget. Lyst, åbent køkken med ovenlys og god skabsplads. Hyggelig TV-stue hvorfra der er adgang til sovehems. To store soveværelser med indbyggede skabe. Stort, lækkert badeværelse med spabad, sauna og bruseniche. Yderligere to soveværelser, det ene med udgang til haven. Endnu et badeværelse, dette med bruseniche og vaskemaskine/tørretumbler. Entre/mellemgang.

3.175.000 kr.
Boligareal
124 m2
Værelser
6
Byggeår
2008
Ejerudgift pr. md.
2.450
Grundareal
1.243 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.300 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme