Fritidshus - SOLGT

Stor, helårsanvendelig fritidsbolig med store terrasser

Højtliggende på en solrig grund er denne indbydende og helårsanvendelige ejendom beliggende. Ejendommen er oprindeligt fra 1968, men i 2008 til- og ombygget, så ejendommen i dag fremstår yderst tidssvarende. Huset har et lyst interiør hvor stor stue med åbent køkken danner et naturligt centrum i ejendommen. Stue/køkken suppleres af tre gode soveværelser, nydeligt, rummeligt badeværelse samt entre.
 
Haven skråner let mod vest og henligger som solrig græsplæne med et væld af varierede beplantninger. Tæt randbeplantning mod naboer skaber et dejligt, ugenert miljø i haven. Huset er omgivet af store fliseterrasser, hvor der er rig mulighed for at fange solens stråler hele dagen lang. Mod vest giver glasoverdækket og glasafskærmet terrasse mulighed for at nyde udelivet, selv om vejret ikke arter sig. Ud mod Brontes-Ager er der desuden flisebelagt indkørsel ledende til carport.
 
Huset har en fredelig beliggenhed for enden af lille, blind vej i lukket vejområde. Herfra leder områdets små, stille sommerhusveje de godt 1.200 m til stranden. I området er der desuden flere store, fredede naturområder, der indbyder til skønne gåture.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med brændeovn, spiseafdeling samt udgang til den glasoverdækkede del af den vestvendte terrasse. Flot, åbent køkken med god skabsplads. Rummeligt forældresoveværelse med adgang til walk-in closet. To gode børne-/gæsteværelser. Pænt badeværelse med flisegulv samt flisebeklædt og glasafskærmet bruseniche. Entre med garderobeplads.

Ikke til salg
Boligareal
101 m2
Værelser
4
Byggeår
1968
Ejerudgift pr. md.
2.157
Grundareal
1.331 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
17 m2
Afstand til strand
ca. 1.200 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme