Fritidshus

Flot og meget indbydende Kalmar fritidshus nær stranden

Flot og indflytningsklart Kalmar fritidshus med et lyst og indbydende interiør. Huset har en veldisponeret indretning med hyggelig stue, åbent køkken, to gode soveværelser samt pænt badeværelse. Vægge og lofter er overalt holdt i lyse nuancer og i stue, køkken samt forældresoveværelse er der flotte plankegulve. Huset er oprindeligt fra 1978, men i de nuværende ejeres tid opgraderet med bl.a. nyt køkken, nyt badeværelse, nyt tag samt nye vinduer og døre.
 
Huset er højtliggende på en nem og solvenlig grund. Haven skråner mod syd og vest og henligger som græsplæne med spredte beplantninger, bl.a. æbletræer, rododendron, forsythia og hortensia. Mod den lille vej skærmer tæt randbeplantning, hvilket skaber et dejligt ugenert miljø i haven. Omkring huset er der mod syd og vest stort terrasseanlæg, hvor solens stråler kan fanges dagen lang. Der er desuden lille, fritliggende udhus samt stor carport med indbygget, isoleret udhus.
 
Skøn beliggenhed på lille, lukket vej kun 300 m fra stranden. Her har den lokale grundejerforening egen strandgrund med borde og bænke samt badebro i sommersæsonen. I nærområdet er der flere fredede naturområder, som giver rig mulighed for skønne slentreture på alle årstider.
 
Ejendommen indeholder:
Lys opholdsstue med brændeovn, spiseplads, vestvendte vinduespartier samt fløjdøre til terrasseanlægget. Nydeligt, åbent køkken med god skabsplads. Forældresoveværelse med dobbeltseng. Børne-/gæsteværelse med køjeseng og skab. Pænt badeværelse med flisegulv og afskærmet bruseniche. Lille entre.

2.100.000 kr.
Boligareal
49 m2
Værelser
3
Byggeår
1978
Ejerudgift pr. md.
1.853
Grundareal
1.215 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
32 m2
Afstand til strand
ca. 300 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme