Fritidshus - SOLGT

Velindrettet Kalmar fritidshus på pragtfuld grund

I fredelige omgivelser og på den skønneste grund ligger dette handy Kalmar fritidshus. Ejendommen har et indbydende interiør med hvidmalede vægge og lofter samt lyse trægulve. Store vinduespartier mod syd samt ovenlys mod vest giver et godt lysindfald i huset. Huset er ikke kæmpestort, men de 47 m2 er godt udnyttet, hvilket har givet plads til stue med åbent køkken, to soveværelser og toilet med brusemulighed.
 
Den store grund er et kapitel for sig. Helt ugenert og med et væld af skønne beplantninger, der skaber skyggefulde pletter og lækroge omkring i haven. Syd og øst for huset er der store, afskærmede terrasser, hvor solens stråler kan fanges hele dagen lang. Vest for huset er der solrig græsplæne med rig mulighed for leg og boldspil. Fra den østvendte terrasse er der adgang til udhusbygning, og sammenbygget med fritidshuset, mod nord, er der carport.
 
Fra den fredelige beliggenhed, på lille, blind vej, leder små, hyggelige stier og sommerhusveje de godt 1.300 m til stranden. I nærområdet er der desuden flere fredede naturområder, der lægger op til skønne gåture. Til offentlig transport mod Gilleleje og Helsinge er der ca. 400 m og til dagligvareindkøb i Blistrup godt 2 km.
 
Ejendommen indeholder:
Lys opholdsstue med varmepumpe, ovenlys og udgang til den sydvendte terrasse. Funktionelt køkken i åben forbindelse med stuen. To reelle værelser. Toilet med brusemulighed.

Ikke til salg
Boligareal
47 m2
Værelser
3
Byggeår
1970
Ejerudgift pr. md.
1.822
Grundareal
1.420 m2
Udhus
6 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.300 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme