Fritidshus

Hyggelig fritidsbolig med skønne udearealer

Hyggeligt, sortmalet fritidshus med hvide vinduespartier samt et indbydende interiør med hvidmalede vægge og lofter samt loft til kip. Huset er velindrettet med stor opholdsstue, åbent køkken, to store soveværelser, pænt badeværelse samt godt bryggers. De 66 m2 bolig suppleres af fritliggende anneks med stort soveværelse og eget badeværelse.
 
Huset er beliggende på en dejlig grund med nogle helt fantastiske udearealer. Mod syd, øst og vest er ejendommen omgivet af store træterrasser, hvor der er rig mulighed for at fange solens stråler hele dagen lang. Mod vest er der masser af solrig græsplæne med trampolin samt rigelig plads til leg og boldspil. I havens sydvestlige hjørne er der skønt, beplantet område, der gemmer på både legehus i et træ og hyggelig bålplads. I haven er der desuden et par udhuse og ud mod Bred-Ager en stor carport indeholdende anneksværelse med eget badeværelse.
 
Ejendommen har en helt igennem fredelig beliggenhed på lille, blind vej i ældre, udbygget område. Fra ejendommen leder små stier og sommerhusveje de godt 1.250 m til stranden.
 
Ejendommen indeholder:
Hyggelig, højloftet opholdsstue med varmepumpe og brændeovn, spiseafdeling, store, syd- og vestvendte vinduespartier samt udgang til terrasseanlægget mod vest. Lyst, åbent køkken med ovenlys og god skabsplads. Funktionelt bryggers med vaskemaskine, flisegulv og udgang til østvendt terrasse. Lyst forældresoveværelse med skabe. Stort børne-/gæsteværelse med indbyggede skabe og sovehems. Pænt badeværelse med flisegulv og flisebeklædt bruseniche.
I anneks i forbindelse med carport findes stort soveværelse med adgang til rummeligt flisebadeværelse.

1.790.000 kr.
Boligareal
66 m2
Værelser
3
Byggeår
1974
Ejerudgift pr. md.
1.933
Grundareal
1.202 m2
Udhus
6 m2
Garage
-
Carport
37 m2
Afstand til strand
ca. 1.250 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme