Fritidshus - SOLGT

Lyst og indbydende fritidshus på stor, solrig grund

Højtliggende fritidshus i den klassiske sommerhusstil med sortmalet træbeklædning og hvide vinduespartier. Husets interiør er venligt og indbydende med hvidmalede vægge, hvidtonede trælofter og lyse gulve. De 49 m2 bolig er rigtigt godt udnyttet med stue, køkken med spiseplads, to soveværelser, pænt badeværelse og entre. Huset har både varmepumpe og brændeovn, hvilket gør det muligt, også at benytte ejendommen i ydersæsonen.
 
Den store grund er letskrånende mod vest og henligger som solrig græsplæne. Omkring på grunden er der varierede beplantning, ligesom at der er tættere randbeplantning i en del af skellet. Haven kan nydes fra overdækket træterrasse mod syd. Denne suppleres af en sydvendt fliseterrasse. Nord for fritidshuset er der desuden afskærmet fliseterrasse, hvor udelivet kan nydes selv i blæsende stunder. Fra denne terrasse er der adgang til fritliggende udhusbygning.
 
Fra ejendommen leder områdets små sommerhusveje og stier de godt 1.500 m til stranden. I nærområdet er der flere fredede naturoplevelser og til Gilleleje, med det hyggelige bymiljø, godt 7-8 km.
 
Ejendommen indeholder:
Hyggelig opholdsstue med varmepumpe og brændeovn samt udgang til den overdækkede terrasse. Stuen er i delvis åben forbindelse med nydeligt køkken. Køkkenet har spiseplads, hvide elementer samt træbordplader. Husets øvrige rum består af to gode, reelle soveværelser, pænt flisebadeværelse med bruseniche og spotlys i loft samt en lille entre.

Ikke til salg
Boligareal
49 m2
Værelser
3
Byggeår
1969
Ejerudgift pr. md.
1.848
Grundareal
1.455 m2
Udhus
6 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.450 m
Boliglån