Fritidshus

Charmerende bjælkehus til de åbne marker

Charmerende bjælkefritidshus med hvide sprossevinduer og ralsten på taget. Huset har et stemningsfuldt interiør med loft til kip. Hyggelig opholdsstue i åben forbindelse med køkken danner et naturligt samlingspunkt i huset og suppleres af to gode soveværelser og lyst badeværelse. I fritliggende anneks er der desuden ekstra sovepladser.
 
Nem og naturpræget grund udlagt som solrig græsplæne med enkelte træer og buske. Mod naboer skærmer tæt randbeplantning, mens grunden mod syd åbner op, så den skønne udsigt over det bølgende landskab kan nydes. Mod syd er der stor træterrasse og øst for huset en afskærmet fliseterrasse. Ud mod vejen er der carport med indbygget udhus og i haven er der annekset med de ekstra sovepladser.
 
Ejendommen er beliggende på lille, blind vej og grænser direkte op til de åbne marker mod syd. Fra den fredelige beliggenhed leder små, hyggelige sommerhusveje og stier de godt 1.300 m til stranden. I nærområdet er der flere skønne naturoplevelser, og både dagligvareindkøb og offentlig transport er indenfor overskuelig afstand fra huset.
 
Ejendommen indeholder:
Hyggelig opholdsstue med brændeovn og varmepumpe samt udgang til den sydvendte terrasse. Originalt køkken med god spiseplads og udgang til den østvendte morgenterrasse. Fordelingsgang med udgang til sydvendt terrasse. To gode soveværelser. Lyst badeværelse med flisegulv og bruseniche.

1.495.000 kr.
Boligareal
54 m2
Værelser
3
Byggeår
1974
Ejerudgift pr. md.
1.995
Grundareal
1.200 m2
Udhus
9 m2
Garage
-
Carport
15 m2
Afstand til strand
ca. 1.300 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.