Fritidshus

Højtliggende fritidsbolig med stort terrasseanlæg

Velindrettet fritidsbolig i fredelige omgivelser med gåafstand til stranden. Ejendommens interiør fremstår rustikt med mørke trægulve og hvidmalede vægge og lofter. Rummelig opholdsstue med åbent køkken danner et naturligt midtpunkt i huset og suppleres af endnu en stue (evt. stort soveværelse), to soveværelser, flisebadeværelse, entre samt disponibelt rum.

Huset er højtliggende på en nem og solrig grund. Haven skråner let mod vest og er fortrinsvis udlagt som græsplæne. Mod naboer og vej skærmer tæt randbeplantning og omkring i haven er der enkelte spredte træer og buske. I forbindelse med huset er der mod vest stort træterrasseanlæg. Her kan solen fanges det meste af dagen, ligesom at der er et skønt vue over haven og området mod vest.

Ejendommen er beliggende på lille, blind vej, hvorfra stier og små sommerhusveje leder de godt 1.300 m til stranden. I nærområdet er der tillige flere fredede naturområder.

Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med brændeovn, spiseplads, store vestvendte vinduespartier samt udgang til terrasseanlægget. Rustikt, åbent køkken med vaskemaskine samt spotlys i loft. Endnu en stue, der evt. kan indrettes til stort soveværelse. To gode soveværelser. Lyst flisebadeværelse med bruseniche. Entre/mellemgang. Disponibelt rum med udgang til terrasseanlægget.

1.150.000 kr.
Boligareal
75 m2
Værelser
4
Byggeår
1966
Ejerudgift pr. md.
2.136
Grundareal
1.203 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
15 m2
Afstand til strand
ca. 1.300 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme