Fritidshus - SOLGT

Lys og indbydende fritidsbolig med skønne terrasser

Højtliggende fritidsbolig med et lyst og indbydende interiør samt en veldisponeret indretning. Huset står i pæn stand med bl.a. nye, lyse trægulve. Ejendommen er velindrettet med rummelig opholdsstue, køkken med god skabsplads, to værelser samt flisebadeværelse.
 
Grunden skråner let mod vest og henligger med et naturpræget udtryk. Her er en god blanding af solrig græsplæne og et væld af varierede beplantninger, bl.a. stort æbletræ. Mod syd og vest er der en stor, ny og delvist afskærmet træterrasse, hvorfra der er skønt vue over haven. Denne terrasse suppleres af en velafskærmet fliseterrasse nord for fritidshuset. Fra denne terrasse er der adgang til fritliggende udhusbygning.
 
Husets beliggenhed på en lille, blind vej gør at omgivelser er yderst fredelige. Fra ejendommen leder små stier og sommerhusveje de godt 1.300 m til stranden. Desuden er der gåafstand til flere fredede naturområder, ca. 350 m til offentlig transport og godt 2 km til dagligvareindkøb.
 
Ejendommen indeholder:
Lys opholdsstue med varmepumpe, brændeovn, store vinduespartier mod haven samt fløjdøre mod terrasseanlægget. Lyst køkken med god skabsplads og udgang til haven mod øst. To lyse soveværelser. Flisebadeværelse med bruseplads.

Ikke til salg
Boligareal
64 m2
Værelser
3
Byggeår
1967
Ejerudgift pr. md.
1.802
Grundareal
1.203 m2
Udhus
8 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.350 m
Boliglån