Fritidshus - SOLGT

Flot og stilsikker fritidsbolig med skønne terrasser

Dejlig sommerhusidyl i den traditionelle stil med sortmalet træbeklædning og hvide vinduespartier. Husets indbydende interiør har lyse gulve samt fortrinsvis hvidmalede vægge og lofter. Ejendommen er oprindeligt fra sidst i 60'erne, men gennem årene tilbygget og opgraderet så huset i dag fremstår tidssvarende og indflytningsklart. Ejendommen har flot, åbent køkken samt et stort, lækkert badeværelse, som suppleres af hyggelig opholdsstue og tre gode soveværelser. Huset er udstyret med solceller på taget, hvilket sikrer en lavere el-regning.
 
Huset ligger på den vestlige side af den lille vej, hvilket skaber er helt ugenert miljø i haven da ejendommen skærmer af mod vejen. Huset er højtliggende på den vestskrånende grund, der breder sig ud som solrig græsplæne med spredte beplantninger. Her er bl.a. et væld af smukke Rododendrons samt en god blanding af øvrige træer og buske. Haven kan nydes i fulde drag fra stort, delvist overdækket terrasseanlæg mod syd og vest. Terrasseanlægget er godt afskærmet, så der er god mulighed for at søge ly i blæsende stunder. Det store terrasseanlæg suppleres af en lille, højtliggende terrasse mod nord. Ud mod vejen er der stor carport med spotlys og i haven drivhus og en rummelig udhusbygning.
 
Ejendommen har en fredelig beliggenhed på lille, blind vej godt 1.400 m fra stranden. Turen hertil kan tilbagelægges via områdets små, hyggelige sommerhusveje og stier. Ved stranden finder man også den godt 100.000 m2 store, fredede A.P. Møller Grund, der indbyder til gåture og afslapning. Dagligvareindkøb kan klares i Blistrup, mindre end 2 km fra huset, hvor der er Superbrugs og Netto.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med pilleovn, spiseplads samt udgang til den overdækkede terrasse. Flot og rummeligt køkken i åben forbindelse med stuen. Køkkenet har varmepumpe, god skabsplads, hvidevarer med stålfront, træbordpladers samt hvide elementer. Fra køkkenet er der udgang til højtliggende terrasse mod nord. Husets øvrige rum består af: To store, lyse soveværelser. Godt børne-/ gæsteværelse. Stort, lækkert badeværelse med glasafskærmet bruseniche, vaskemaskine, håndklædetørrer, spotlys i loft samt gulvvarme i flisegulv. Entre/mellemgang med garderobeplads.

Ikke til salg
Boligareal
92 m2
Værelser
5
Byggeår
1968
Ejerudgift pr. md.
2.075
Grundareal
1.207 m2
Udhus
14 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.400 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme