Fritidshus - SOLGT

Stor, højtliggende fritidsbolig på stor, dejlig grund

Stor, højtliggende fritidsbolig med skønt sydvendt terrasseanlæg. Huset har et lyst interiør med loft til kip samt hvidmalede vægge og lofter. Ejendommen er oprindeligt fra 1966, men om- og tilbygget i 1993, så huset praktisk taget fremstår som fra dette år. Kæmpestor stue danner et naturligt centrum i huset og suppleres bl.a. af lyst køkken, flisebadeværelse, stort forældresoveværelse med walk-in closet samt godt børne-/gæsteværelse.
 
Den store grund er dejligt velafskærmet fra naboer og vej af god, tæt randbeplantning, hvilket skaber et helt ugenert miljø i haven. Grunden skråner mod syd, hvilket skaber et godt solindfald på huset og de omkringliggende terrasser. Ved huset er grunden udlagt som nem græsplæne med enkelte spredte beplantninger, mens den resterende del af grunden har et mere naturpræget udtryk. Haven kan nydes i fulde drag fra stor, delvist overdækket træterrasse mod syd. Denne terrasse suppleres af fliseterrasse mod sydøst, der ligeledes er delvist overdækket. Omkring huset er der desuden udhus samt parkeringsareal i forbindelse med garage, som har elektrisk port.
 
Huset har en dejlig, fredelig beliggenhed i lukket vejområde ca. 1.100 m fra stranden. Turen dertil kan foretages via områdets små, hyggelige sommerhusveje og stier. I nærområdet er der flere fredede naturområder, ligesom at der ikke er langt til dagligvarebutik og offentlig transport.
 
Ejendommen indeholder:
Kæmpestor opholdsstue med varmepumpe, spiseafdeling samt skydedørsparti til den højtliggende terrasse. Lyst køkken med god skabsplads samt lille spiseplads. Nydeligt flisebadeværelse med gulvvarme, vaskesøjle samt afskærmet bruseniche. Lille bagentre med udgang til østvendt terrasse. Meget stort forældresoveværelse med walk-in closet. Godt børne-/gæsteværelse. Lys entre. Lille, disponibelt rum.

Ikke til salg
Boligareal
122 m2
Værelser
3
Byggeår
1966
Ejerudgift pr. md.
2.383
Grundareal
1.660 m2
Udhus
6 m2
Garage
-
Carport
19 m2
Afstand til strand
ca. 1.100 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme