Fritidshus - SOLGT

Dejligt fritidshus, solrig grund, skønne terrasseanlæg

Hyggeligt, sortmalet fritidshus med hvide vinduespartier. Huset har et indbydende interiør med hvidmalede vægge og lofter samt lyse trægulve. Ejendommens centrum er den lyse stue, der er i åben forbindelse med nydeligt køkken og lille spiseplads. Dette suppleres af to store soveværelser, pænt badeværelse samt lille entre.
 
Ejendommen er højtliggende på en dejlig, solrig grund. Grunden skråner let mod vest, hvilket sikrer godt solindfald på ejendommens store terrasseanlæg. Mod syd og vest er terrasseanlægget delvist overdækket, og fra det er der et skønt vue over haven. Mod øst er der en dejlig formiddagsterrasse, velafskærmet og ligeledes delvist overdækket. Fra denne terrasse er der adgang til udhusbygning, hvor der evt. kunne indrettes anneksværelse. Haven har masser af nem græsplæne, der giver god plads til både leg og boldspil. I haven er der spredt, varieret beplantning og mod naboer og vej tættere beplantning i skel. Ud mod Blitsevangen findes carport med indbygget udhus.
 
Fra den fredelige beliggenhed i roligt, lukket vejområde leder små sommerhusveje og stier de godt 1.400 m til stranden. Der er desuden ikke langt til flere fredede naturområder ligesom at Tisvildeleje og Gilleleje kun er en kort køretur væk.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med varmepumpe, brændeovn samt fløjdøre til terrasser både mod øst og vest. Åbent køkken med lyse elementer, god skabsplads, træbordplade samt bardisk mod stuen. I forbindelse med køkken er der lille, vestvendt spiseplads. Husets øvrige rum består af: Stort forældresoveværelse med dobbeltseng og skabe. Rummeligt børne-/gæsteværelse (tidlig

Ikke til salg
Boligareal
74 m2
Værelser
4
Byggeår
1968
Ejerudgift pr. md.
1.915
Grundareal
1.244 m2
Udhus
11 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.400 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme