Fritidshus - SOLGT

Fantastisk bjælkefritidshus på smukt beplantet grund

En-ejers Sande Bjælkehus 169/142 fra 2009 med fantastisk interiør og store terrasser. Husets har sprossevinduer og græstørv på tag og det imponerende interiør er kendetegnet ved loft til kip med blotlagte loftsbjælker. Indretningen har givet plads til stor opholdsstue, spisestue, indbydende køkken, tre store soveværelser, de to med hemse, samt to badeværelser, bryggers og hall.
 
Ejendommen er beliggende på en hjørnegrund med et væld af smukke og varierede beplantninger. Mod øst, syd og vest er huset omgivet af et stort, delvist overdækket træterrasseanlæg, der giver rig mulighed for at fange solens stråler hele dagen lang. I forbindelse med ejendommen er der desuden udhus samt garage.
 
Fra ejendommen er der kort afstand til golfbanen ved Passebækgård, og Nakkehoved med det gamle og nye fyr samt masser af fredet natur.
 
Ejendommen indeholder:
Overdækket indgangsparti, der giver adgang til stor hall med gulvvarme i klinkegulv. To rummelige børne-/gæsteværelser, hver med adgang til sovehems. Stort forældresoveværelse med fløjdøre til haven. Fra forældresoveværelset er der adgang til eget badeværelse med bruseniche og gulvvarme i klinkegulv. Huset har endnu et stort badeværelse med badekar, flisebeklædt bruseniche samt gulvvarme i klinkegulv. Husets hjerte er den store opholdsstue, der er i åben forbindelse med spisestue og køkken. Den 29 m2 store, sydvestvendte stue har brændeovn og fløjdøre til terrasseanlægget. Spisestuen har varmepumpe og fløjdøre til den overdækkede del af terrasseanlægget. Det flotte Unoform køkken er i massiv valnød og fremstår indbydende, med god skabsplads samt alt i hvidevarer. Desuden findes funktionelt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt egen indgang.
 
En sjælden udbudt liebhaverejendom i Gilleleje.

Ikke til salg
Boligareal
142 m2
Værelser
5
Byggeår
2009
Ejerudgift pr. md.
3.066
Grundareal
1.206 m2
Udhus
-
Garage
14 m2
Carport
-
Afstand til strand
ca. 800 m
Boliglån