Fritidshus - SOLGT

Yderst indbydende fritidsbolig med fredelig beliggenhed

Yderst indbydende fritidsbolig med skønt terrasseanlæg og en fredelig beliggenhed for enden af lille, blind vej. Den helårsanvendelige ejendom står i flot stand, og er løbende opgraderet senest med nye gulve og nyt badeværelse. Interiøret er lyst og indbydende med overvejende hvidmalede vægge og lofter samt lyse trægulve. De 77 m2 bolig er optimalt indrettet med hyggelig opholdsstue, pænt, åbent køkken, tre soveværelser, rummelig entre samt indbydende badeværelse.
 
Huset er beliggende på en nem grund udlagt som solrig græsplæne. Grunden skråner mod vest hvilket sikrer et godt solindfald samt et skønt vue over områder fra ejendommen. Mod syd og vest er der et kæmpestort træterrasseanlæg, som suppleres af mindre træterrasse mod vest. Det store terrasseanlæg har flere overdækninger, hvilket sikrer at udelivet kan nydes selv når vejret ikke arter sig. I havens nordøstlige hjørne findes fritliggende udhusbygning og ud mod den lille vej, stort parkeringsareal belagt med granitskærver.
 
Beliggenheden er yderst fredelig - i lukket vejområde og for enden af lille, blind vej. Fra ejendommen leder områdets små veje og stier de godt 1.200 m til stranden. I gåafstand fra ejendommen er der flere store naturområder, som indbyder til skønne traveture på alle tider af året.
 
Ejendommen indeholder:
Lys opholdsstue med brændeovn, varmepumpe og spiseplads. Pænt køkken med god skabsplads, alt i hvidevarer samt lyse elementer og træbordplader. Fra både køkken og stue er der udgang til det store terrasseanlæg. Indbydende, nyere badeværelse ned glasafskærmet bruseniche og gulvvarme i flisegulv. Entre med god garderobeplads og vaskesøjle. Rummeligt forældresoveværelse samt godt gæste-/børneværelse. Ved stuen er der endnu et værelse, der uden problemer kan inddrages som en del af stuen, hvis man ønsker mere plads her.

Ikke til salg
Boligareal
77 m2
Værelser
4
Byggeår
1976
Ejerudgift pr. md.
1.838
Grundareal
1.203 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.250 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme