Villa

Velholdt, energioptimeret villa på skøn, sydvendt grund

Velholdt og velindrettet gulstensvilla i fredelige omgivelser ikke langt fra Gilleleje. Huset har en fin planløsning med central stue, sydvendt udestue, spisekøkken, tre soveværelser, flisebadeværelse, gæstetoilet samt bryggers og entre/mellemgang. Her er hvidmalede vægge, lyse trælofter og lyse gulve. Luft til vand varmepumpe sikrer lav varmeudgift og solceller på tag er med til at holde elregningen nede.
 
Huset er beliggende på en skøn, sydvendt hjørnegrund. God randbeplantning skærmer af mod naboer og vej, hvilket skaber et helt ugenert miljø i haven. Haven har et væld af smukke beplantninger, en lille dam samt et skønt lysthus, hvorfra haven kan nydes i fulde drag. I forbindelse med huset er der overdækket fliseterrasse mod syd samt afskærmet og overdækket terrasse mod vest. Fra Bjerresletten leder flisebelagt indkørsel til carport med udhus ligesom at endnu en flisebelagt indkørsel leder til garage, denne også med indbygget udhus.
 
Ejendommen ligger i udbygget område godt 3 km fra Gilleleje centrum samt ca. 1.500 m fra dagligvarebutikker mv. i Smidstrup. Til stranden og den skønne, fredede natur ved Gilbjerghoved er der desuden kun godt 1.500 m.
 
Ejendommen indeholder:
Hyggelig opholdsstue med spiseafdeling. Sydvendt udestue med ovenlys og udgang til haven samt adgang til lille, disponibelt rum. Spisekøkken med god skabsplads. Stort forældresoveværelse med skabsvæg. To gode børne-/gæsteværelser. Flisebadeværelse med bruseniche og badekar. Gæstetoilet. Bryggers med udgang til overdækket, vestvendt terrasse. Entre/mellemgang med opbevaringsplads.
 
Ejendommen har status som helårsbeboelse i sommerhusområde og kan således også benyttes som fritidshus, såfremt det måtte ønskes.

2.435.000 kr.
Energimærke
C
Boligareal
131 m2
Værelser
4
Byggeår
1969
Ejerudgift pr. md.
2.378
Grundareal
1.200 m2
Udhus
20 m2
Garage
32 m2
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.400 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme