Fritidshus

Nybygget fritidshus med skøn udsigt over åbne marker

Flot, nybygget fritidshus fra Planet Huse, type Nova 102/92 med et lyst og indbydende interiør samt en veldisponeret planløsning. Huset har den klassiske sommerhusstil med sortmalet træbeklædning og hvide sprossevinduer. Interiøret har loft til kip, hvidmalede vægge og lofter samt lyse fyrretræsgulve. De 92 velindrettede m2 har giver plads til hyggelig opholdsstue, rummeligt køkken/alrum, pænt badeværelse, gæstetoilet, entre/bryggers samt tre soveværelser og hems.
 
Grunden er planeret og der er sået græs, men ellers er der rig mulighed for at sætte sit eget præg på haven. Haven breder sig ud mod syd og vest, hvilket giver et optimalt solindfald. Mod syd og vest er der også stort terrasseanlæg med spotlys i tagudhæng samt udekøkken mod vest. Mod Birkedalen er der stenbelagt parkeringsareal med sti til huset.
 
Huset har en dejlig beliggenhed nær Gilleleje og med skøn panoramaudsigt over de åbne marker mod øst samt kik til de åbne marker mod syd. Gilleleje centrum er kun en god cykeltur væk og til stranden er der godt 1.600 m. Gilbjerg Hoveds dejlige, fredede natur er desuden kun ca. 1.000 m fra huset.
 
Ejendommen indeholder:
Hyggelig opholdsstue med en smuk udsigt gennem store vinduespartier samt fløjdøre til terrasseanlægget. Stuen er i åben forbindelse med skønt, højloftet køkken/alrum, hvorfra der er adgang til rummelig hems med spotlys i loft. I alrummet er der varmepumpe, en god spiseplads samt et lyst køkken med alt i hvidevarer og fløjdøre til terrasseanlægget. Huset har tre gode soveværelser med skabe, de to med dobbeltsenge og et med to enkeltsenge. De øvrige rum består af pænt badeværelse med afskærmet bruseniche og gulvvarme, gæstetoilet med gulvvarme samt entre/bryggers med flisegulv, skabe og vaskemaskine.
 
Ejendommen sælges fuldt møbleret.

3.695.000 kr.
Boligareal
92 m2
Værelser
4
Byggeår
2022
Ejerudgift pr. md.
3.065
Grundareal
1.344 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.600 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme