Fritidshus

Flot, nybygget luksusfritidshus til de åbne marker

Imponerende luksusfritidshus fra Planet Huse direkte til de åbne marker, med gåafstand til stranden samt ikke langt fra centrum af Gilleleje. Huset fremstår meget stilrent samt med højloftet interiør og skønt lysindfald gennem store vinduespartier. Indretningen har givet plads til mere end 50 m2 stue/alrum/køkken, der suppleres af fire soveværelser, to badeværelser samt entre/bryggers.
 
Den solrige grund henligger med nem græsplæne. Syd, øst og vest for huset breder 85 m2 stort træterrasseanlæg sig ud. Terrasseanlægget er overdækket mod øst og vest samt udstyret med udekøkken mod øst. Her er der således rig mulighed for at nyde solens stråler dagen lang. I forbindelse med huset er der desuden parkeringsplads belagt med ærtesten, hvorfra der er sti til huset.
 
Fra ejendommen er der kun godt 1.600 m til stranden og den fredede natur omkring Gilbjerg Hoved. Herfra leder Gilbjergstien direkte til Gilleleje centrum med det hyggelige by- og havnemiljø samt de mange spisesteder og specialbutikker.
 
Ejendommen indeholder:
Stor opholdsstue i åben forbindelse med spiseafdeling og flot køkken. Rummet har et smukt lysindfald gennem de store vinduespartier samt flere skydedørspartier til det store terrasseanlæg. Fire soveværelser, med i alt 8 sovepladser, hvor to af soveværelserne har egen udgang til henholdsvis terrasseanlægget og haven. Flot badeværelse med afskærmet og flisebeklædt bruseniche, spotlys i loft, gulvvarme i flisegulv samt adgang til sauna. Endnu et badeværelse med spotlys i loft, afskærmet og flisebeklædt bruseniche og gulvvarme i flisegulv. Entre/bryggers med vaskemaskine, god skabsplads samt gulvvarme i flisegulv. Ejendommen sælges fuldt møbleret, klar til indflytning.

4.495.000 kr.
Boligareal
120 m2
Værelser
5
Byggeår
2022
Ejerudgift pr. md.
3.020
Grundareal
1.389 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.600 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme