Fritidshus - SOLGT

Indbydende fritidsbolig på skøn grund nær stranden

Nydelig fritidsejendom, oprindeligt fra 1969 men gennem årene om- og tilbygget af flere omgange, senest i 2012. Huset står således i dag tidssvarende og indbydende med bl.a. flot køkken og badeværelse. Den store stue med både opholds- og spiseafdeling danner et naturligt centrum i huset og suppleres af det flotte, åbne køkken, tre soveværelser samt entre og bad. Hvide vægge og lofter skaber et dejligt, lyst miljø og i stue, køkken og entre er der klinkegulve med gulvvarme. Gode isoleringsforhold gør desuden ejendommen yderst helårsanvendelig.

Fra fritidshuset breder den skønne grund sig ud mod syd. Her er komplementeres den store, solrige græsplæne af et væld af smukke, varierede beplantninger. Disse skaber flere små, hyggelige lækroge omkring i haven. Huset er omgivet af flere terrasser bl.a. solvenlig fliseterrasse mod sydøst, højtliggende træterrasse mod syd og vest samt helt afskærmet fliseterrasse nord for ejendommen. Fra denne terrasse er der adgang til udhusbygning, hvor der er indrettet bryggers med god skabsplads samt vaskemaskine og tørretumbler. Ud mod den lille vej er der carport med indbygget udhus samt endnu en udhusbygning. Fra disse leder flisebelagt sti op til huset.

Fra husets fredelige beliggenhed på en lille, blind vej er der kun 500 m til stranden, hvor den lokale grundejerforening har egen strandgrund med bl.a. borde og bænke samt badebro i sommerperioden. I nærområdet er der flere skønne naturområder og ønskes der mere byliv er der kun ca. 7 km til Gilleleje, med dejlige miljø omkring havnen, de mange hyggelige spisesteder og de gode shopping-muligheder.

Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue opdelt i spise- og opholdsafdeling. Opholdsafdelingen har brændeovn og udgang til vestvendt terrasse. Fra spiseafdelingen er der et skønt vue over grunden gennem store vinduespartier ligesom at der er fløjdøre til den sydvendte terrasse. Stuen er i åben forbindelse med flot køkken, hvor der er masser af skabsplads, godt lysindfald gennem ovenlysvindue samt udgang til nordvendt terrasse. Husets øvrige rum består af: Flot flisebadeværelse med gulvvarme og glasafskærmet bruseniche. Rummeligt forældresoveværelse med god skabsplads. To børne-/gæsteværelser. Lys entre.

Ikke til salg
Boligareal
102 m2
Værelser
3
Byggeår
1969
Ejerudgift pr. md.
2.218
Grundareal
1.200 m2
Udhus
7 m2
Garage
-
Carport
24 m2
Afstand til strand
ca. 500 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme