Fritidshus

Højtliggende fritidsbolig med pragtfuld panoramaudsigt

Højt hævet over det Nordsjællandske landskab ligger dette indflytningsklare og indbydende fritidshus. Fra både hus og grund er der den skønneste udsigt over landskabet med kig til Tibirke Bakker. Huset fremstår overalt lyst samt venligt og store vinduespartier giver et skønt lysindfald. Indretningen er veldisponeret med tre gode værelser, køkken, flisebadeværelse samt kæmpestor udsigtsstue.
 
Huset er beliggende på en vestskrånende grund, der mod syd åbner op til det åbne landskab, så den smukke udsigt kan nydes i fulde drag. Haven henligger som solrig græsplæne med spredte beplantninger og tættere beplantning i skel. Mod sydvest er der stor, højtliggende træterrasse med dejligt solindfald og smuk udsigt. Nord for huset er der ældre garage indrettet til flere udhuse.
 
Fra ejendommen er der kun godt 10 min's gang til "slugten" ved Markvænget, hvor der er adgang til stranden. Der er ikke langt til offentlig transport og dagligvareindkøb ligesom at Heatherhill, med den skønne, fredede natur, kun er en kort cykeltur væk.
 
Ejendommen indeholder:
Meget stor udsigtsstue med trægulve, spiseplads, brændeovn samt fløjdøre til det store, sydvestvendte terrasseanlæg. I stuen giver store vinduespartier mod syd og vest et skønt lysindfald samt rig mulighed for at nyde den pragtfulde panoramaudsigt over landskabet. Husets øvrige rum består af: Rustikt køkken med gulvvarme og i åben forbindelse med entre. Flisebadeværelse med gulvvarme og afskærmet bruseniche. To rummelige soveværelser med dobbeltsenge. Fint børne-/gæsteværelse.

3.495.000 kr.
Boligareal
103 m2
Værelser
4
Byggeår
1976
Ejerudgift pr. md.
3.386
Grundareal
1.356 m2
Udhus
-
Garage
17 m2
Carport
-
Afstand til strand
ca. 950 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme