Fritidshus - SOLGT

Indbydende Planet fritidshus med smuk udsigt

77 m2 indflytningsklar fritidsbolig fra 2002 med et lyst, højloftet og veldisponeret interiør. Her danner stor stue et naturligt samlingspunkt i ejendommen og suppleres af delvist åbent køkken, luksusbadeværelse samt tre soveværelser. Vægge og lofter er overalt hvidtonede og store vinduespartier skaber et godt lysindfald.

Ejendommen er beliggende på en nem og solrig grund i 1. række til de åbne marker. Omkring ejendommen giver store træterrasser rig mulighed for at fange solens stråler dagen lang mens den smukke udsigt over landskabet beundres. Haven indbyder til leg og boldspil eller blot afslapning i de fredelige omgivelser. I forbindelse med ejendommen findes flisebelagt parkeringsareal med flisebelagte stier til husets terrasser samt fritliggende udhus og indbygget udhus.

Fra den fredelige beliggenhed er der ca. 1.150 m til stranden, en tur der kan tilbagelægges via områdets småveje og stier. Lokalområdet byder på flere skønne naturoplevelser og til dagligvareindkøb i henholdsvis Smidstrup eller Blistrup er der godt 2 km. Ønskes mere byliv er der ca. 10 minutters kørsel til Gilleleje, med det hyggelige miljø omkring torvet og havnen.

Ejendommen indeholder:
Lys opholdsstue med brændeovn, spiseplads, store vinduespartier samt udgang til vestvendt terrasse. Nydeligt, delvist åbent køkken med alt i hvidevarer samt udgang til østvendt terrasse. Forældresoveværelse med skabe og dobbeltseng. Soveværelse med skab og to enkeltsenge. Børneværelse med varmepumpe, skabe samt to sovepladser. Luksusbadeværelse med spabad, sauna, vaskemaskine, bruseniche samt gulvvarme i flisegulv.

Ikke til salg
Boligareal
77 m2
Værelser
4
Byggeår
2002
Ejerudgift pr. md.
2.282
Grundareal
1.207 m2
Udhus
10 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.150 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme