Fritidshus - SOLGT

Veldisponeret en-ejers fritidsbolig på solrig grund

71 m2 velindrettet, en-ejers Myresjö fritidshus i original, velholdt stand. Huset har overalt loft til kip, hvidmalede lofter samt lyse fyrretræsgulve. Ejendommen er godt indrettet med rummelig stue, åbent køkken, tre soveværelser samt badeværelse og entre.
 
Huset ligger på en nem og solvenlig grund, der breder sig fra huset mod syd. Omkring i haven er der lidt spredte beplantninger og ellers masser af græsplæne med god plads til leg og boldspil. Mod naboer og vej er beplantningen tættere, hvilket medvirker til at afskærme grunden. Omkring huset er der delvist overdækket fliseterrasse mod syd samt stor fliseterrasse mod øst, hvor morgen- og formiddagssolen kan nydes. I haven er der udhusbygning og ud mod Arupsvej parkeringsareal med sti til huset.
 
Ejendommen er beliggende i fuldt udbygget område godt 1.500 m fra stranden og med gåafstand til flere fredede naturområder. Desuden er den gamle Udsholt Landsby med det hyggelige gadekær og de stråtækte gårde lige rundt om hjørnet. Til dagligvareindkøb i Blistrup er der mindre end 2 km og til offentlig transport mod Helsinge og Gilleleje få hundrede meter.
 
Ejendommen indeholder:
Rummelig opholdsstue med spiseplads, pejseindsats, udgang til terrassen samt et skønt lysindfald gennem store vinduespartier. Stuen er i åben forbindelse med funktionelt køkken, hvorfra der er udgang til østvendt terrasse. Huset indeholder tre soveværelser, bestående af rummeligt forældresoveværelse samt to børne-/gæsteværelser - alle med indbyggede skabe. Det lyse badeværelse har mosaikgulv med gulvvarme, vaskemaskine og bruseniche. Huset har desuden en lille entre.

Ikke til salg
Boligareal
71 m2
Værelser
4
Byggeår
1972
Ejerudgift pr. md.
1.988
Grundareal
1.206 m2
Udhus
6 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.500 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme