Fritidshus - SOLGT

Gedigen fritidsbolig med en skøn beliggenhed i Rågeleje

Gedigen og velindrettet fritidsbolig i det naturskønne Rågeleje. Huset har været i sammen families eje siden opførelsen og fremstår i original, velholdt stand. Indretningen har givet plads til rummelig stue, lyst køkken, to soveværelser samt flisebadeværelse og entre. Huset har flere udgang til de omgivende terrasser samt et godt lysindfald i stuen gennem store vinduespartier.
 
Grunden henligger med et naturpræget udtryk, hvor områder med solrig græsplæne brydes af varierede beplantninger. I forbindelse med huset er der fliseterrasser mod syd og vest, hvor der er mulighed for at fange solens stråler dagen lang. Omkring på grunden løber stor jernbane, opført i 1/10 størrelse af virkeligheden. Der medfølger rullende materiel med bl.a. lokomotiv og siddevogne, og ejendommen er således perfekt til jernbaneentusiasten eller den legesyge familie.
 
Fra ejendommen er der kun godt 700 m til stranden, en tur der kan tilbagelægges via områdets små sommerhusveje og stier. Til Rågegårdens fredede natur er der desuden mindre end 300 m, og her er der mulighed for at opleve imponerende store Rododendrons, små åløb og søer samt et væld af yderligere naturoplevelser. Der er desuden gåafstand til dagligvarebutik, offentlig transport samt mange af de andre naturoplevelser i Rågeleje.
 
Ejendommen indeholder:
Rummelig opholdsstue med brændeovn, spiseplads, store, sydvendte vinduespartier samt udgang til den sydvendte terrasse. Lyst køkken med god skabsplads og udgang til vestvendt terrasse. Stort forældresoveværelse med skabsvæg og fløjdøre til sydvendt terrasse. Børne-/gæsteværelse med køjeseng og indbyggede skabe. Flisebadeværelse med bruseniche. Entre med flisegulv og garderobeplads.

Ikke til salg
Boligareal
70 m2
Værelser
3
Byggeår
1970
Ejerudgift pr. md.
2.023
Grundareal
1.205 m2
Udhus
8 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 700 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme