Fritidshus - SOLGT

Hyggeligt, højtliggende fritidshus nær stranden

En af de højest beliggende ejendomme i Ammekærgård-udstykningen - et hyggeligt, lyst og indflytningsklart fritidshus på dejlig, solrig grund. Ejendommens eksteriør fremstår charmerende med sortmalet træbeklædning og hvide vinduespartier. Fornuftige isoleringsforhold samt både varmepumpe og brændeovn giver gode muligheder for at benytte ejendommen hele året. Interiøret er lyst og venligt med hvide lofter og vægge samt lyse gulve. Mod syd og vest giver stort terrasseanlæg rig mulighed for at nyde solen dagen lang.

Huset er højtliggende på nem og solrig grund med tæt randbeplantning mod naboer og vej. Grunden er udlagt som græsplæne med enkelte, spredte beplantninger. Mod syd og vest breder stort, delvist overdækket træterrasseanlæg sig ud - fra hvilket der er et skønt vue over grunden og området. Nord for huset findes carport/udhusbygning indrettet som stort udhus. Desuden er der et lille, indbygget udhus i forbindelse med fritidsejendommen.

Ejendommen er beliggende på lille, blind vej i lukket vejområde og i fredelige omgivelser. Kun godt 600 m til stranden, hvor den lokale grundejerforening har egen strandgrund med bl.a. badebro i sommersæsonen. Desuden kort afstand til flere skønne naturområder samt godt 6-7 km til Gilleleje med det hyggelige miljø omkring havnen.

Ejendommen indeholder:
Stor, vestvendt opholdsstue. Lys spisestue med brændeovn, varmepumpe og udgang til terrasseanlægget. Åbent køkken med bardisk mod spisestuen. To lyse soveværelser med skabe. Badeværelse med brusekabine og gulvvarme i flisegulv. Lille entre med gulvvarme i flisegulv.

Ikke til salg
Boligareal
75 m2
Værelser
4
Byggeår
1972
Ejerudgift pr. md.
2.126
Grundareal
1.206 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
20 m2
Afstand til strand
ca. 600 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme