Fritidshus - SOLGT

Stor, flot fritidsbolig med havkik og stort anneks

Mindre end 300 m fra stranden og med kik til havet er dette store og indbydende bjælkefritidshus med stort, matchende anneks beliggende. Huset fremstår charmerende med sortmalede bjælker, hvide sprossevinduer samt sorte betontagsten. Interiøret er lyst og indbydende samt med et yderst imponerende, højloftet miljø.

Grunden henligger som nem og solrig græsplæne, velafskærmet fra naboer og vej af god, tæt randbeplantning. Mod syd og vest breder stort træterrasseanlæg sig ud. Her er rig mulighed for at nyde solen dagen lang, ligesom at der fra terrassen er kik til havet. Terrasseanlægget giver desuden adgang til det store anneks med bl.a. to lyse soveværelser. Nord for ejendommen er der fritliggende udhusbygning samt et parkeringsareal belagt med småsten.

Huset har en yderst attraktiv beliggenhed, i bunden af lukket vejområde og ikke langt fra stranden, hvis nærvær tydeligt fornemmes gennem det havkik, der er fra ejendommen. Fra huset er der således stiadgang de få 100 m til stranden, hvor den lokale grundejerforening har egen strandgrund med bænke og borde samt badebro i sommersæsonen.

Stor, sydvendt opholdsstue med brændeovn, varmepumpe samt to fløjdøre til terrasseanlægget. Stuen er i åben forbindelse med skønt alrum, hvor ovenlysvindue giver et dejligt lysindfald. Fra alrummet er der adgang til husets rummelige, åbne køkken med lyse elementer, god skabsplads samt alt i hvidevarer. To store, lyse soveværelser - begge med skabe og det ene med køjeseng i alkove - sikrer godt med sovepladser i huset. Det ene soveværelse har adgang til eget badeværelse med spot i loft samt flisebeklædt bruseniche med gulvvarme. Husets andet badeværelse har flisegulv med gulvvarme, spot i loft samt flisebeklædt bruseniche. Husets to sidste rum består af lys entre med flisegulv samt funktionelt bryggers med flisegulv, vaskemaskine og egen indgang.

I det fritliggende anneks er der to store, lyse soveværelser samt mellemgang/entre med skabe.

Ikke til salg
ca. 300 m