Fritidshus - SOLGT

Velholdt fritidshus i skøn natur kun 200 m fra stranden

På lille, stille grusvej ligger denne velholdte og veldisponerede fritidsbolig. Huset er oprindeligt fra 1969 men i de nuværende ejeres tid opgraderet med bl.a. ny tagbelægning, nye vinduer og døre, nyt badeværelse og nyt køkken. Husets fine indretning har givet plads til hyggelig stue med spiseplads, stort, åbent køkken, tre soveværelser, to badeværelser og rummelig entre. Interiøret er lyst og venligt med hvidmalede vægge samt trælofter og trægulve. Masser af vinduespartier og flere ovenlys giver et skønt lysindfald i huset.
 
Huset er omgivet af en pragtfuld, parklignende grund på mere end 1.700 m2. Her er en dejlig blanding af solrig græsplæne og smukke beplantninger, heriblandt majestætiske træer og smukke Rododendrons. Haven kan nydes i fulde drag fra delvist overdækket fliseterrasse mod sydvest. I havens nordøstlige hjørne er der stor dobbeltcarport med indbygget udhus.
 
Ejendommen er beliggende i roligt, lukket vejområde kendetegnet ved små grusveje og masser af skøn natur. Fra huset er der kun 200 m til Rågelejes skønne strandpromenade med blåt flag og livredder i sommerferien. I Rågeleje er der desuden flere spisesteder samt den lokale købmand. Ønskes der mere byliv er der mindre end 10 km til henholdsvis Gilleleje og Tisvildeleje.
 
Ejendommen indeholder:
Hyggelig opholdsstue med varmepumpe og pejseindsats, spiseplads samt udgang til den sydvestvendte terrasse. Stort, delvist åbent køkken med god skabsplads, alt i hvidevarer samt udgang til haven mod øst. Rummeligt forældresoveværelse. To gode børne-/gæsteværelser. Stort, flot badeværelse med flisegulv, flisebeklædt bruseniche, vaskemaskine samt håndvask nedfældet i stort skabsarrangement. Endnu et pænt badeværelse med flisegulv og flisebeklædt bruseniche. Stor entre med flisegulv (evt. mulighed for at indrettet et 4. værelse).

Ikke til salg
Boligareal
95 m2
Værelser
4
Byggeår
1969
Ejerudgift pr. md.
2.537
Grundareal
1.755 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
34 m2
Afstand til strand
ca. 200 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme