Fritidshus

Stor, flot fritidsbolig nær stranden og fredet natur

Flot og yderst gennemført fritidsbolig med et væld af lækre detaljer og spændende løsninger. Huset har 147 m2 bolig og dermed plads til den store familie eller de flere generationer. Er der brug for ekstra m2 er der en 32 m2 stor anneksbygning med mulighed for ekstra sovepladser. Husets to centrale rum, stuen og køkken/alrummet, har et væld af vinduespartier og i køkken/alrummet er der åbnet op til kip, med store ovenlysvinduer. Der er spotlys i alle lofter og gulvvarme i alle gulve, også i anneks, som opvarmes ved hjælp af jordvarme, hvilket sikrer billig opvarmning på trods af de mange m2.
 
Haven er velafskærmet fra naboer og den lille vej, hvilket skaber et dejligt ugenert miljø i haven. Denne er udlagt som solrig græsplæne syd for fritidshuset. Omkring huset er der et væld af terrasser, så der er mulighed for at finde læ, skygge eller sol på alle tider af dagen. På den vestlige del af terrasseanlægget er der desuden stor, udendørs spa.
 
Ejendommen har en skøn beliggenhed på lille, stille vej kun 400 m fra stranden, hvor der er store friarealer. Der er desuden samme korte afstand til den fredede A.P. Møller Grund, der med sine 100.000 m2 skøn natur indbyder til gåture på alle tider af året.
 
Ejendommen indeholder:
Stor opholdsstue med brændeovn og store vinduespartier mod haven. Stuen er i åben forbindelse med stort køkken/alrum indeholdende flot køkken, ovenlys, stor spiseplads samt fløjdøre til terrasserne mod øst og vest. Fra stuen er der adgang til stort forældresoveværelse med fløjdøre til østvendt terrasse. Forældresoveværelser har eget badeværelse med spabad og afskærmet bruseniche. Fra køkken/alrummet er der adgang til de resterende tre soveværelser, alle rummelige og det ene med udgang til østvendt terrasse. I denne afdeling findes også husets andet badeværelse med afskærmet bruseniche. I entreen er der garderobeplads samt vaskemaskine og tørretumbler. I det fritliggende anneks er der stort soveværelse med tekøkken samt et redskabsrum.

4.275.000 kr.
Boligareal
147 m2
Værelser
5
Byggeår
2011
Ejerudgift pr. md.
3.866
Grundareal
1.200 m2
Udhus
32 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 400 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme