Fritidshus

Charmerende bjælkehus med et skønt vue over landskabet

På et af de højeste punkter i Vejby Strand er dette yderst charmerende bjælkehus beliggende. Huset fremstår hyggeligt, med sortmalede facader, sprossevinduer samt græstørv på taget. Interiøret er overalt indbydende og højloftet, med blotlagte loftsbjælker. De 54 m2 bolig komplementeres af 20 m2 isoleret udhusbygning fra 2006 indeholdende anneksværelse, badeværelse og disponibelt rum med bl.a. vaskemaskine.

Den 1.378 m2 store grund skråner let mod syd og henligger som nem græsplæne med god randbeplantning mod naboer samt spredte træer og buske omkring på grunden. Syd for bjælkehuset breder stort træ- og fliseterrasseanlæg sig ud, fra hvilket der er et skønt vue over landskabet mod syd. Terrasseanlægget er delvist overdækket og giver tillige adgang til overdækket udekøkken i forbindelse med den isolerede udhusbygning. I havens sydlige ende findes desuden ældre udhusbygning.

Fra huset er der kun ca. 300 m til den mest fantastiske udsigt over Kattegat samt godt 500 m til Markvænget, hvor der er nedgang til stranden. Ikke meget længere væk findes de fredede, lyngklædte bakker ved Heatherhill. Desuden kun få hundrede meter til dagligvarebutik og offentlig transport.

Ejendommen indeholder:
Lille entre. Lyst soveværelse med to enkeltsenge samt skabe. Pænt badeværelse med hvid sanitet samt bruseniche. Indbydende køkken med lyse elementer. Rummelig spiseplads i forbindelse med køkkenet. Stor vinkelstue (tidligere stue og værelse, hvorfor der er mulighed for at genetablere to soverum i huset). Opholdsstuen har brændeovn til muret skorsten, varmepumpe samt fløjdøre til terrasseanlægget.

1.625.000 kr.
Boligareal
74 m2
Værelser
3
Byggeår
1970
Ejerudgift pr. md.
1.986
Grundareal
1.378 m2
Udhus
26 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 350 m

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

 Ejendomsmægleren må kontakte mig pr. mail med yderligere oplysninger
vores

Lignende ejendomme