Fritidshus

Ellehammers Gård – stemningsfuld, stråtækt fritidsbolig

På en lille, blind grusvej, der leder direkte til Tisvilde Hegn, er denne hyggelige fritidsbolig beliggende. Huset stammer oprindeligt fra 1775, men er gennem årene udbygget og opgraderet, så ejendommen i dag fremstår tidssvarende. Ejendommen består af to stråtækte længer, der sammen med udhus- og anneksbygning omkranser en lille gårdsplads. Huset fremstår charmerende med rødmalet facader, sprossevinduer og stråtag. Husets 206 m2 bolig giver god plads til den store familie og er der brug for yderligere plads er der to hyggelige anneksværelser.
 
Huset er beliggende på en stor grund med et naturpræget udtryk. Grunden ligger dels omkring huset og dels på den anden side af den lille grusvej. Her er der vildtvoksende græsplæne og god randbeplantning. Omkring huset er der træbeplantning mod syd og vest og et mere åbent miljø nord for ejendommen, hvor der også er parkeringsareal.
 
Fra ejendommen er det muligt at cykle de godt 3 km, gennem Tisvilde Hegn, til stranden. I Tisvilde Hegn er der et væld af muligheder for gå- og cykelture, ligesom at der fra huset ikke er langt til Asserbo slotsruin. God mad fås på Tinggården lige rundt om hjørnet, og der er ikke langt til dagligvareindkøb og offentlig transport.
 
Ejendommen indeholder:
Entre med trappeopgang til 1. salen. Tre rummelige værelser/stuer med trægulve og de to tillige med brændeovn. Stort, lyst køkken med flisegulv, spiseafdeling samt udgang til gårdspladsen. Stor gildesal/hobbyrum med varmepumpe, loft til kip, flisegulv samt flere udgange til gårdspladsen. Badeværelse med flisegulv og afskærmet bruseniche. Toilet med flisegulv og vaskemaskine.
På 1. salen findes stort værelse/stue, endnu et værelse samt pænt badeværelse med afskærmet bruseniche, gulvvarme samt håndvask nedfældet i stort skabsarrangement.
I fritliggende anneks/udhusbygning er der to værelser, forbundet af overdækket terrasse, samt et rummeligt udhus.

3.995.000 kr.
Boligareal
206 m2
Værelser
6
Byggeår
1775
Ejerudgift pr. md.
3.459
Grundareal
2.962 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 3.000 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme