Fritidshus

Gedigen fritidsbolig med lyst og indbydende interiør

Gedigen fritidsbolig med et spændende udtryk og en veldisponeret indretning. Huset har overalt loft til kip, gennemgående lyse vægge samt pæne, lyse trægulve. Store vinduespartier samt glas i gavltrekanter skaber et skønt lysindfald i ejendommen. Huset indeholder hyggelig opholdsstue med åbent køkken, tre gode soveværelser, flisebadeværelse samt entre.

Huset er beliggende på en skøn hjørnegrund med et væld af smukke beplantninger, bl.a. mange frugttræer. Disse er medvirkende til at skabe et væld af hyggelige lækroge og skyggefulde pletter omkring i haven. Havens opholdssteder suppleres af afskærmet og overdækket træterrasse mod syd samt to fliseterrasser mod sydøst. Omkring huset findes i øvrigt udhus samt drivhus.

Fra den fredelige beliggenhed i lukket vejområde leder små sommerhusveje og hyggelige stier til stranden. I nærområdet findes desuden flere fredede naturoplevelser såsom Rågegården og A.P. Møller Grunden.

Ejendommen indeholder:
Lys opholdsstue med pejseindsats, varmepumpe og udgang til overdækket terrasse. Pænt, åbent køkken med hvide elementer, spiseafdeling samt udgang til østvendt terrasse. Originalt flisebadeværelse med bruseniche. Entre med garderobeplads. To gode, reelle soveværelser. Fra overdækket terrasse er der adgang til endnu et soveværelse.

895.000 kr.
Boligareal
79 m2
Værelser
4
Byggeår
1970
Ejerudgift pr. md.
2.123
Grundareal
1.202 m2
Udhus
6 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.700 m

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Eriksson Bergerud

 Ejendomsmægleren må kontakte mig pr. mail med yderligere oplysninger
vores

Lignende ejendomme