Fritidshus

Stor, gedigen fritidsvilla direkte til de åbne marker

147 m2 stor, muret fritidsbolig med en skøn beliggenhed til de åbne marker. Ejendommen er højtliggende på en let sydskrånende grund og fra både hus og terrasser er der en smuk udsigt over landskabet og de fredede gravhøje mod sydvest. Den gedigne og helårsanvendelige ejendom er opført i 1973 med en tilbygning fra 1977. De mange m2 og en indretning med bade- og soveværelser i hver sin ende af huset, gør ejendommen optimal til familien med teenagebørn eller evt. til to generationer. I det oprindelige hus er der gulvvarme i murstensgulve og ejendommen opvarmes i øvrigt af varmepumpe, brændeovn samt elpaneler.

Den mere end 2.000 m2 store grund har god randbeplantning mod naboer og vej, menåbner sig op mod det bølgende landskab mod sydvest. I haven er der god plads til både leg og boldspil eller blot afslapning i de fredelige omgivelser. I forbindelse med huset findes to fliseterrasser henholdsvis afskærmet terrasse samt afskærmet og overdækket terrasse, begge orienteret mod sydvest.

Fra de fredelige omgivelser leder små sommerhusveje og stier omkring i området, der er kendetegnet ved flere store, fredede naturområder. Til stranden er der ca. 1.700 m og turen dertil kan tages via de samme små veje og stier.

Ejendommen indeholder:
Stor opholdsstue med nyere brændeovn, store, sydvendte vinduespartier samt udgang til sydvendt terrasse. I åben forbindelse med stuen findes kontorområde. Husets hyggelige køkken/alrum indeholder stort køkken med god skabsplads, spiseafdeling samt sofahjørne. Her er desuden varmepumpe samt skydedørsparti til den overdækkede terrasse. I denne del af huset findes desuden to soveværelser, badeværelse med bruseniche og vaskesøjle samt entre/bryggers. I husets vestlige ende findes entre med adgang til to soveværelser samt badeværelse med gulvvarme.

1.495.000 kr.
Boligareal
147 m2
Værelser
6
Byggeår
1973
Ejerudgift pr. md.
2.523
Grundareal
2.034 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.700 m

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Eriksson Bergerud

 Ejendomsmægleren må kontakte mig pr. mail med yderligere oplysninger
vores

Lignende ejendomme