Fritidshus

Velindrettet fritidshus i original, velholdt stand

Veldisponeret Lilje fritidshus fra 1984 i original, velholdt stand. Huset har trævægge og trælofter samt tæppegulve. De 64 m2 bolig er yderst velindrettet og har givet plads til rummelig opholdsstue, åbent køkken, tre soveværelser samt badeværelse og entre/mellemgang.
 
Den store, solrige hjørnegrund skråner let mod vest og henligger som nem græsplæne med god, tæt randbeplantning mod naboer og vej. Øst og nord for huset er der et væld af varierede beplantninger og grundens vestlige ende henligger som ren naturgrund. Haven kan nydes fra overdækket træterrasse mod vest, afskærmet træterrasse mod syd samt fliseterrasse mod nordøst. I forbindelse med ejendommen er der desuden indbygget udhus samt carport/udhusbygning.
 
Huset er beliggende i yderst fredelige omgivelser, i lukket vejområde og på lille, blind vej. Til stranden er der godt 1.700 m og turen dertil kan tilbagelægges via områdets små hyggelige sommerhusveje og stier.
 
Ejendommen indeholder:
Rummelig opholdsstue med spiseplads, store vinduespartier mod haven samt skydedørsparti til den overdækkede terrasse. Funktionelt, åbent køkken med udgang til terrasse mod nord. Forældresoveværelse med skabe. Yderligere to soveværelser. Badeværelse med flisegulv og bruseniche. Entre/mellemgang.

1.495.000 kr.
Boligareal
64 m2
Værelser
4
Byggeår
1984
Ejerudgift pr. md.
1.911
Grundareal
1.580 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
23 m2
Afstand til strand
ca. 1.700 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme