Fritidshus - SOLGT

Flot, nybygget luksusfritidshus på stor, solrig grund

Imponerende luksusfritidshus fra Planet Huse i rolige omgivelser ca. 900 m fra stranden. Huset fremstår meget stilrent samt med højloftet interiør og skønt lysindfald gennem store vinduespartier. Indretningen har givet plads til ca. 50 m2 stue/alrum/køkken, der suppleres af fire soveværelser, to badeværelser - heraf det ene med spa og sauna - samt entre/bryggers.

Den store, solrige grund har nyanlagt græsplæne mod syd og vest samt lidt spredte beplantninger omkring på grunden. Syd, øst og vest for huset breder stort, delvist overdækket træterrasseanlæg sig ud. Her er rig mulighed for at nyde solens stråler dagen lang. I forbindelse med huset er der desuden parkeringsanlæg belagt med granitskærver, hvorfra der er sti til huset.

Fra ejendommen er der ca. 900 m til stranden ligesom at flere fredede naturområder er indenfor gåafstand fra ejendommen.

Ejendommen indeholder:
Stor opholdsstue i åben forbindelse med flot køkken. Stue og køkken har smukt lysindfald gennem de store vinduespartier samt flere udgange til det store terrasseanlæg. Fire soveværelser, med i alt 8 sovepladser, hvor to af soveværelserne har egen udgang til terrasseanlægget. Lækkert luksusbadeværelse med spabad og sauna. Endnu et indbydende badeværelse. Entre/bryggers med god skabsplads.

Ejendommen sælges fuldt møbleret, klar til indflytning eller udlejning.

Ikke til salg
Energimærke
A2020
Boligareal
132 m2
Værelser
5
Byggeår
2019
Ejerudgift pr. md.
3.199
Grundareal
2.200 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 850 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme