Fritidshus

Lys og indbydende fritidsbolig på stor, dejlig grund

Stemningsfuld fritidsbolig med et yderst indbydende interiør. Huset er oprindeligt fra 1960, men løbende opgraderet med bl.a. nye vinduer og døre, nyt køkken og nyt badeværelse, så ejendommen i dag fremstår tidssvarende og indflytningsklar. Vægge og lofter er fortrinsvis holdt i hvide nuancer ligesom at husets trægulve er malet hvide. Husets 50 m2 bolig er velindrettede og har givet plads til lys opholdsstue, rummeligt køkken, to soveværelser samt flisebadeværelse.
 
Den store, dejlige grund henligger som nem græsplæne, der brydes af en god blanding af træer og buske. Her er rig mulighed for boldspil og leg, ligesom at der er flere hyggekroge omkring på grunden. Syd for fritidshuset kan grunden nydes fra stor, velafskærmet og delvist overdækket fliseterrasse. Denne suppleres af endnu en fliseterrasse nord for ejendommen. Herfra er der adgang til ældre garagebygning indrettet som udhus.
 
Ejendommen er beliggende på lille, stille grusvej kun godt 1.000 m fra stranden. Fra de fredelige omgivelser leder små sommerhusveje og stier til stranden samt til den 100.000 m2 store, fredede A.P. Møller Grund.
 
Ejendommen indeholder:
Lys opholdsstue med brændeovn, lille spiseplads, fløjdøre til den overdækkede terrasse samt et skønt lysindfald gennem store vinduespartier. Nydeligt køkken med stålfronter, træbordplader, spotlys i loft samt udgang til nordvendt terrasse. Pænt flisebadeværelse med bruseniche, vaskemaskine, spotlys i loft samt gulvvarme. To lyse soveværelser.

1.499.000 kr.
Boligareal
50 m2
Værelser
3
Byggeår
1960
Ejerudgift pr. md.
1.883
Grundareal
1.498 m2
Udhus
-
Garage
17 m2
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.000 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme