Fritidshus

Helt unik fritidsbolig på pragtfuld dobbeltgrund

Helt speciel fritidsbolig med et nærmest sydlandsk præg og en utraditionel indretning, hvor huset omkranser en skøn atriumgård. Masser af vinduespartier - både mod atriumgården og den omgivende natur - skaber en dejlig stemning samt et væld af smukke lysindfald. Ejendommen har overalt loft til kip og det indbydende interiør er kendetegnet ved hvidmalede vægge og lofter samt lyse gulve. Huset indeholder bl.a. to lyse stuer, køkken med spiseplads, tre soveværelser samt badeværelse.

Den store grund henligger med et parklignende præg, hvor et væld af smukke beplantninger bryder store områder med solrig græsplæne. Her er således god plads til både leg og boldspil eller blot afslapning i den skønne natur. Havens mange planter skaber flere dejlige lækroge og skyggefulde pletter, hvor freden og roen kan nydes i fulde drag. I forbindelse med huset findes desuden afskærmet fliseterrasse mod syd samt fliseterrasse med pergola mod vest. I havens østlige ende er der stor udhus/værkstedsbygning og ud mod den lille vej et flisebelagt parkeringsareal. Den store grund består af to selvstændige matrikler, og den i dag ubebyggede matrikel kan således bebygges, såfremt det måtte ønskes.

Fra den fredelige beliggenhed leder små hyggelige sommerhusveje de godt 1.000 m til stranden. På vejen passeres flere af Rågelejes skønne naturoplevelser, bl.a. de store, fredede arealer ved Rågegården.

Ejendommen indeholder:
Lys opholdsstue med pilleovn og varmepumpe. Stuen er i delvis åben forbindelse med endnu en stue, hvor der er brændeovn. Stort, lyst køkken med brændeovn, spiseplads og gulvvarme i flisegulv. Fra begge stuer og køkkenet er der udgang til den skønne atriumgård, og fra køkkenet er der desuden udgang til den vestvendte terrasse. Husets øvrige rum består af: Rummelig entre med flisegulv og god garderobeplads Tre lyse soveværelser - det ene med udgang til haven. Pænt badeværelse med vaskemaskine og bruseniche i glassten. Fordelingsgang med flisegulv. Baggang med udgang til haven mod syd. Lille opbevaringsrum.

En helt speciel fritidsbolig der skal opleves!

2.595.000 kr.
Boligareal
132 m2
Værelser
5
Byggeår
1971
Ejerudgift pr. md.
2.822
Grundareal
2.400 m2
Udhus
11 m2
Garage
-
Carport
27 m2
Afstand til strand
ca. 1.100 m

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Eriksson Bergerud

 Ejendomsmægleren må kontakte mig pr. mail med yderligere oplysninger
vores

Lignende ejendomme